آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۸۱۰۹
به مناسبت هفته خوابگاه‌ها؛

ایستگاه دوچرخه سواری دانشجویان خوابگاهی افتتاح می‌شود

ایستگاه دوچرخه سواری دانشجویان مجتمع خوابگاهی امام علی (ع) به منظور استفاده رایگان دانشجویان خوابگاهی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی راه اندازی می‌شود.

به‌گزارش گروه دانشگاه خبرکزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به کوشش شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و با حمایت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، ایستگاه دوچرخه سواری مجتمع خوابگاهی امام علی (ع) افتتاح می‌شود.

علیرضا حاتمی دبیر مرکزی شورای صنفی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اعلام این خبر افزود: برای نخستین بار دانشجویان مجتمع خوابگاهی امام علی (ع) می‌توانند بدون هیچ هزینه‌ای از امکانات ایستگاه دوچرخه سواری تازه تأسیس به منظور رفت و آمد‌های خود در بیرون از خوابگاه استفاده کنند.

وی ادامه داد: این اقدام جهت افزایش روحیه نشاط و ورزش در بین دانشجویان و در راستای کاهش آلودگی هوا صورت خواهد پذیرفت.

عضو شورای صنفی مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور افزود: این ایستگاه به صورت پایلوت و پس از تدوین شیوه نامه دقیق و حقوقی توسط شورای صنفی و تأیید آن در شورای عالی ورزش دانشگاه، به زودی شروع به کار خواهد کرد که امیدواریم در صورت موفقیت این طرح، شاهد گسترش دیگر ایستگاه‌ها در سطح سایر خوابگاه‌های دانشگاه نیز باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار