آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۵۷۳

موافقت شورای ساخت با ۸ فیلمنامه/ «ما همه با هم نیستیم» مجوز گرفت

شورای صدور پروانه ساخت با ۸ فیلمنامه موافقت کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فیلم نامه‌های «بیتا، منیژه، اعظم» به تهیه‌کنندگی محمد رضا شفیعی، کارگردانی مرتضی علی عباس میرزایی و نویسندگی مشترک حسین تراب نژاد، مرتضی اصفهانی در ژانر سیاسی، «کمی دیرتر» به تهیه‌کنندگی محمد احمدی، کارگردانی مجید صدیقی مورنانی و نویسندگی مجید صدیقی در ژانر اجتماعی، «نائله» به تهیه‌کنندگی محمد صادق آذین، کارگردانی اصغر عباسی و نویسندگی حسین حسنی در ژانر تاریخ اسلام و «ژلوفن» به تهیه‌کنندگی مجید رجبی معمار، کارگردانی و نویسندگی سید عماد حسینی در ژانر اجتماعی، موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

همچنین فیلم نامه‌های «پازل» به تهیه‌کنندگی محمد نیک بین، کارگردانی و نویسندگی تهمینه میلانی در ژانر اجتماعی، «ما همه با هم نیستیم» به تهیه‌کنندگی رضا میرکریمی، کارگردانی کمال تبریزی و نویسندگی مشترک حسین امیری/پدرام امیری/ محمد داودی در ژانر اجتماعی، «قصیده‌ای برای کارون» به تهیه‌کنندگی محمد علی اسلامی، کارگردانی کامران قدکچیان و نویسندگی حمید ابراهیمی در ژانر اجتماعی و «آخرین حکم» به تهیه‌کنندگی سید امیر سید زاده، کارگردانی و نویسندگی رسول صانعی در ژانر اجتماعی موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار