کد خبر:۶۸۵۶۲
راديو تهران همراه نمايشگاه کتاب
راديو تهران طبق سالهاي پيشين و در انعکاس اخبار نمايشگاه بين المللي کتاب، امسال نيز با ويژه برنامههاي متنوعي همراه دوستداران کتاب خواهد بود و تعدادي از برنامهها به صورت زنده از نمايشگاه کتاب پخش خواهد شد.
به گزارش گروه فرهنگي «شبكه خبر دانشجو»، ويژه برنامه نمايشگاه کتاب شامل بخشهاي مختلف اعم از طنز نمايشي، نقد کتاب، معرفي کتاب و ناشر برتر، گفتوگو با نويسندگان جوان و گزارش زنده از نمايشگاه کتاب است.
سردبير اين برنامه رضا ساکي است که از ساعت 15 به مدت يک ساعت با اجراي فاطمه نصر آبادي و بازي طوفان مهرداديان پخش ميشود.
همچنين مسابقه پرطرفدار مکث 95 از اولين روز نمايشگاه کتاب با اجراي احسان کرمي و شهرزاد عبدحق از ساعت 19 تا 20:30 و در طول ايام برپايي نمايشگاه کتاب از اين محل پخش ميشود.
دو ويژه برنامه بحث روز با موضوع وضعيت مطالعه در کشور از غرفهي راديو تهران در نمايشگاه کتاب پخش خواهد شد.
برنامهي جام ارگ نيز پنج شنبه 16 و 23 ارديبهشت با موضوع فرهنگ مطالعه از ساعت 9 تا 11:30 صبح به صورت زنده در نمايشگاه کتاب اجرا خواهد شد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰