کد خبر:۶۸۵۷۷۰

پرهیز از پرخوری هنگام افطار و سحر/ دعای روز دوم ماه رمضان بر چه چیز اصرار دارد؟

آیت‌الله بهجت توصیه داشتند که روزه‌داران در هنگام افطاری و سحری، گرسنگی طول روز را جبران نکنند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیت‌الله بهجت ضمن اشاره به روایات، در خصوص میزان افطاری و سحری چنین توصیه می‌کردند: «در روایت است که: «لِلصّائِمِ فَرْحَتانِ: فَرْحَةٌ عِنْدَ إِفْطارِهِ، وَ فَرْحَةٌ عِنْدَ لِقاءِ رَبِّهِ؛ روزه‌دار دو خوشحالی دارد: یکی هنگام افطار، و دیگری هنگام دیدار پروردگار». البته این در صورتی است که در فطور و سحری، نخوردنِ در روز را تدارک نکند.

دوازده روز از رمضان گذشته بود، روزه‌داری در مسجد کوفه می‌گفت: تا به حال گرسنه نشده‌ام، صوم هم برای او جوع‌آور نیست! با اینکه بعضی طالب چلومرغ و غذا‌های لذیذند.
درباره مقدار خوردن در روایات آمده است: «وقتی که گرسنه شدی، بخور» گر انسان گرسنه باشد، نان خالی هم برای او لذیذ است، لذت طعام را صائمین می‌دانند.

دعای روز دوم ماه مبارک رمضان: «اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الی مَرْضاتِکَ و جَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ و نَقماتِکَ و وفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ الرّاحِمین؛ خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوی خشنودیت و برکنارم دار در آن از خشم و انتقامت و توفیق ده مرا در آن برای خواندن آیات قرآن به رحمت خودت‌ای مهربان‌ترین مهربانان.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار