آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۵۸۱۴
روحانی در دیدار با اردوغان:

گسترش مناسبات ایران و ترکیه به نفع امنیت در منطقه است

رئیس جمهوری اسلامی ایران در دیدار همتای ترکیه ای خود با تاکید بر ضرورت توسعه همکاری‌ برای حل مساله فلسطین اظهار داشت: گسترش مناسبات تهران-آنکارا به نفع دوملت و تقویت ثبات منطقه است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسن روحانی شامگاه جمعه به وقت محلی در حاشیه اجلاس فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی و در دیدار «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه، افزود: برگزاری و استقبال از این اجلاس در شرایط حساس منطقه نشان دهنده توجه کشورهای اسلامی به موضوع فلسطین است.

رئیس جمهور روابط دوستانه و برادرانه ایران و ترکیه در بخش‌های مختلف تجاری، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی را حائز اهمیت خواند و خاطرنشان کرد: تسریع در توسعه همکاری های بانکی دو کشور موجب استفاده از ظرفیت ها در راستای گسترش مبادلات تجاری فی مابین خواهد بود.

دکتر روحانی با اشاره به خروج یکجانبه آمریکا از برجام، این اقدام را تخلفی آشکار از قوانین بین المللی دانست و گفت: شاهدیم که اکثر کشورهای دنیا با این اقدام دولت آمریکا مخالفت کرده و آن را محکوم کرده‌اند.

رئیس جمهور ادامه داد: ایران و ترکیه همواره و در شرایط گوناگون در کنار هم قرار داشته و خواهند داشت.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز در این دیدار با تقدیر از حضور تاثیر گذار رئیس جمهور و هیات ایرانی در اجلاس فوق العاده سران سازمان همکاری اسلامی، اظهار داشت: مسوولان دو کشور تلاش های مثبتی در راستای توسعه روابط و همکاری های فی مابین انجام داده‌اند که باید این تلاش ها بیش از پیش گسترش یابد.

رئیس جمهور ترکیه رایزنی و همکاری ایران و ترکیه در زمینه مسائل منطقه‌ای و تلاش در راستای توسعه ثبات و امنیت در منطقه را حائز اهمیت برشمرد و افزود: بسیاری از اقدامات دولت آمریکا مانند خروج یکجانبه آنها از برجام و انتقال پایتخت شان به قدس شریف برای سایر کشورهای جهان مشروع و قابل قبول نیست و اگر در برابر این اقدامات آنها ایستادگی کنیم، به نتیجه مناسب خواهیم رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار