آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۵۵۷
خلاقیت در حوزه فناوری‌های سلامت؛

همایش فناوری و سلامت غذا در دانشگاه شریف برگزار می‌شود

دانشگاه صنعتی شریف، همایش فناوری و سلامت غذا را با هدف نقش فناوری در تولید مواد غذایی سالم و با معرفی واحد‌های برتر سلامت غذا و اهدای جایزه ملی فناوری و سلامت غذا شهریورماه برگزار خواهد کرد.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، احمدیان رییس پژوهشکده مهندسی پزشکی و سیستم‌های سلامت دانشگاه صنعتی شریف با بیان اینکه ارایۀ یافته‌های علمی در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌تواند به شرکت‌های فعال در زمینه تولید و عرضه مواد غذایی کشور در افزایش کیفیت مواد غذایی و تأمین غذای سالم جامعه کمک کند، گفت: ارائه یافته‌های علمی و آخرین دستاورد‌های فناوری به سیاستگذاران کشور در جهت کمک به تصمیم گیری در امر تأمین مطلوب و پایدار غذای جامعه و ارایۀ راهکار‌های فناوری در توسعه صنعت غذا حائز اهمیت ویژه‌ای است.

وی با بیان اینکه فراهم کردن فضای بحث و تبادل نظر بین متخصصان علوم مرتبط با صنایع غذایی برای بالا بردن توان علمی و فنی کارشناسان و مسؤولین تولید، کنترل کیفیت، آماده سازی و تهیه و توزیع غذای سالم و بهداشتی ضروری است اظهار داشت: افزایش اهمیت صنایع غذایی به لحاظ اشتغال زایی و افزایش مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم آن در تولید درآمد ملی و زمینه سازی تبدیل علم به ثروت در حوزه صنایع غذایی و غذای سالم از اهمیت به سزایی برخوردار است.

به گفته دبیر علمی این همایش شناسایی و معرفی تولیدات علمی حوزۀ صنایع غذایی، تشویق و ایجاد انگیزه در پژوهشگران و نخبگان صنایع غذایی به انجام پروژه‌های کاربردی و مورد نیاز کشور، ساماندهی و جهت دهی پژوهش‌ها و زمینه‌های مورد نیاز و کاربردی در علوم و صنایع غذایی کشور، بخشی از اهداف این همایش است.

وی با بیان این که در این همایش ایجاد زمینه کارآفرینی و حمایت از نوآوری و خلاقیت در حوزه فناوری‌های سلامت و غذا مورد تاکید قرار دارد، گفت: بسترسازی جهت تجاری کردن دستاورد‌های تحقیقاتی در حوره فناوری و سلامت غذایی، ایجاد فضای لازم جهت گسترش و رشد واحد‌های کوچک و متوسط دانش مدار و فناور فعال در زمینه‌های سلامت، تولید و توسعه محصولات و فرایند‌های فناوری صنایع غذایی قابل عرضه به بازار، افزایش و ارتقای سلامت جامعه با استفاده از فناوری‌های نوین و همچنین بسترسازی کاربری فناوری‌های دیجیتال در چرخه تولید، توزیع و بازیافت مورد توجه قرار گرفته است.
 
همایش فناوری و سلامت غذا با تلاش دانشگاه شریف برگزار می‌شود

احمدیان در ادامه به شناسایی استارت آپ‌ها و شرکت‌های نوپا در حوزه فناوری‌های سلامت غذایی اشاره کرد و افزود: بستر سازی برای راه اندازی شتابدهنده‌های تخصصی فناوری و سلامت غذایی محور‌های کنفرانس، از اهداف دیگر این همایش است.

به گفته دبیر علمی این همایش نقش فناوری در تولید مواد غذایی سالم، در نگهداشت، در کنترل کیفیت و ایمنی مواد در بهداشت و امنیت غذایی، در بسته بندی، در فرآیند تهیه و پخت غذای سالم و همچنین در آموزش تغذیه سالم و غنی سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها از موضوعات مورد بررسی در این همایش است.

خاطرنشان می‌شود، این رویداد یک روزه با تلاش پژوهشکده مهندسی پزشکی و سیستم‌های سلامت دانشگاه صنعتی شریف در روز ۴ شهریورماه سال جاری در مرکز بین المللی همایش‌های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار