کد خبر:۶۸۵۳۲۴
مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه شریف:

تاکنون ۲۸۵ شرکت در مرکز رشد دانشگاه شریف پذیرش شدند

مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه شریف گفت: از زمان راه اندازی مرکز رشد این دانشگاه تاکنون ۲۸۵ شرکت پذیرش شدند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نخستین گردهمایی واحد‌های فناور پارک علم و فناوری دانشگاه شریف عصر امروز در پژوهشکده علوم و انرژی دانشگاه شریف برگزار شد.

دهبیدی پور، مدیر فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه شریف در این مراسم بیان کرد: کار ما از سال ۱۳۹۳ شروع شد و از مهر همان سال مجوز پارک ابلاغ شد.

وی ادامه داد: در اسفند سال ۱۳۹۴ ردیف بودجه مستقل و در اردیبهشت ۱۳۹۵ مجوز و تصویب اساسنامه پارک علم و فناوری در هیئت امنای دانشگاه را اخذ کردیم.

وی ضمن ارائه توضیحات مفصلی از زمان راه اندازی پارک علم و فناوری تاکنون ادامه داد: حدود ۱۰۰ تیم دانشجویی در شتابدهنده شریف تاکنون پذیرفته شده اند همچنین از مرداد ۹۶ تاکنون ۲۳ شرکت را پذیرش کرده ایم.

به گفته وی تا امروز بیش از ۳۰۰ شرکت در ناحیه نوآوری شریف مستقر هستند و به طور کلی ۲۸۵ شرکت در مرکز رشد دانشگاه شریف پذیرش شدند.

وی با بیان اینکه امید است در توسعه زیرساخت‌ها خدمات ارزنده‌تر و بهتری ارائه شود، عنوان کرد: متاسفانه زیرساخت‌های فیزیکی مناسب و استانداردی در پارک‌های علم و فناوری تامین نکرده ایم.

مدیر پارک علم و فناوری دانشگاه شریف با اشاره به کار‌هایی که تاکنون نتوانسته اند برای پارک انجام دهند، اظهار داشت: تنوع بخشی به خدمات ارائه شده، بهره گیری از ظرفیت فارغ التحصیلان (طی ۵۰ سال تاسیس دانشگاه شریف ۴۵ هزار دانشجو فارغ التحصیل شده اند که از ظرفیت‌های آن‌ها به درستی استفاده نشده است)، ایجاد انتفاع برای دانشگاه و در نهایت توسعه مدل‌های همکاری و استفاده از دانش و تجربه بخش خصوصی (بیش از هر زمان دیگری نیاز است که درب‌های دانشگاه به روی بخش خصوصی باز شوند) از جمله فعالیت‌های لازمی است که تاکنون انجام نشده است.

در ادامه برنامه موحدی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شریف اظهرا داشت: به عنوان ناظر فعالیت‌ها باید بگویم که در مدت نسبتا کوتاهی از آغاز فعالیت پارک علم و فناوری تاکنون در حوزه پارک بسیار خوب عمل شده است و در این حین تعداد زیادی شرکت پذیرش شده اند.

وی ادامه داد: اگر با همین مراحل و سرعت پیش رویم می‌توانیم در مدت زمان نه چندان بلندی تاثیرات مهمی را در اقتصاد کسب و کار‌های دانش بنیان داشته باشیم.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی شریف با اشاره به تعامل و انتفاع مشترک بین دانشگاه و مجموعه‌های اطراف آن تصریح کرد: اگر تعامل و انتفاع مشترک متقابل باشد این فضا هم چنان ادامه پیدا کرده و طی سال‌های آتی پایدار می‌ماند، اما اگر یک طرفه باشد (چه از جانب دانشگاه و چه از جانب مجموعه‌های آن) این پایداری در دراز مدت باقی نخواهد ماند.

موحدی بیان کرد: وظیفه ما این است که روی مدل‌های انتفاع مشترک کار کنیم و مدل‌هایی را ارائه کنیم که انتفاع در بعد مادی و معنوی برای دانشگاه و مجموعه‌ها اتفاق بیفتد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه شریف تاکید کرد: باید نشان دهیم که فارغ التحصیلان شریف بیکار نمی‌مانند که لازمه این امر تعامل و تلاش دانشگاه و زیر مجموعه‌های آن است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار