کد خبر:۶۸۶۶۶۶
سرپرست دانشگاه آزاد مرند:

دانشگاه‌ها باید به سوی کار آفرینی حرکت کنند

صادقی سرپرست دانشگاه آزاد مرند گفت: برای دستیابی به آنچه امروز کشور به آن نیاز دارد باید از دانشگاه‌های آموزش‌محور و تک‌بعدی به سوی دانشگاهی پژوهش‌محور، فناور و کارآفرین حرکت کنیم.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدحسین صادقی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند با اشاره به سی‌و‌ششمین سالگرد تأسیس دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پس از پیروزی شکوهمند انقلاب به رهبری امام راحل با اهدافی از قبیل فراهم کردن بستر تحقیق برای پیشبرد مرزهای علم و دانش، تربیت نیروهای متخصص و متعهد مورد نیاز کشور، نوآوری، انتقال و جذب تکنولوژی و گسترش نظام آموزش عالی تأسیس شد.

محمدحسین صادقی مطرح کرد: طبق سند چشم‌انداز توسعه، ایران باید کشوری باشد توسعه یافته با جایگاه نخست اقتصادی، علمی و فناوری در سطح منطقه با تأکید بر جنبش نرم‌افزاری و تولید علم که این افق توسعه در سند چشم‌انداز 20 ساله توسعه دانایی‌محور نام گرفته که اساس و شالوده آن توجه به سرمایه‌های انسانی است؛ در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی عملکرد قابل توجهی ارائه کرده است.

صادقی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی توانسته با برخورداری از یک شبکه گسترده و بی‌نظیر آموزشی، تأثیرات دامنه‌دار و گسترده‌ای را در عرصه علمی کشور بر جای گذارد و نقش خود را به عنوان یکی از مهم‌ترین مؤسسات آموزشی منطقه برجسته سازد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مرند بیان کرد: برای دستیابی به آنچه امروز کشور به آن نیاز دارد باید از دانشگاه‌های آموزش‌محور و تک‌بعدی به سوی دانشگاهی پژوهش‌محور، فناور و کارآفرین که در دستور کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار دارد، حرکت کنیم.

وی با تاکید بر لزوم حمایت و توانمندسازی گروه‌های دانش‌بنیان و نخبه علمی از مرحله تولید ایده تا تجاری‌سازی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به منظور ایجاد درآمدهای غیرشهریه‌ای باید به سمت اقتصاد مبتنی بر آموزش، پژوهش، فناوری، خدمات دانش بنیان و حمایت و توانمندسازی شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید آزمایشگاهی، تجاری سازی فناوری که همگی منجر به فروش محصولات، درآمدزایی و اشتغال پایدار می‌شود، حرکت کند تا دانشگاه آزاد اسلامی با نام دانشگاه کارآفرین و مرتبط با با صنعت شناخته شود و این محقق نخواهد شد مگر با تلاش و کوشش همه استادان، کارکنان و دانشجویان.

صادقی تاکید کرد:در آیات قران و روایات اسلامی تزکیه قبل از تعلیم قرار دارد و این نشان از اهمیت این امر و اولویت بالای آن است، لذا باید در محیط دانشگاه‌ها به بحث تزکیه دانشجویان و تربیت معنوی آنان توجه و اهتمامی بیش از پیش داشت و تلاش کرد تا مبانی اخلاق در دانشگاه‌ها نهادینه شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار