کد خبر:۶۸۶۷۲۵
یک استاد دانشگاه:

نوع پوشش در برخی از محله‌های کرج در شأن یک کشور شیعه و مسلمان نیست

یک استاد دانشگاه گفت: نوع پوشش در برخی از محله‌های کرج در شأن یک کشور شیعه و مسلمان نیست و حتی کشور‌هایی که مسلمان نیستند، وضعیت بهتری نسبت به آن‌ها از نظر پوشش و حجاب دارند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا کشمیری، یک استاد دانشگاه در کرج با بیان اینکه بدحجابی در شأن کشوری که هزاران شهید و جانباز تقدیم انقلاب کرده نیست، گفت: ترویج فرهنگ امر به‌ معروف و نهی از منکر در جامعه بسیاری از مشکلات را کاهش می‌دهد.

کشمیری بیان داشت: نوع پوشش در برخی از محله‌های کرج در شأن یک کشور شیعه و مسلمان نیست و حتی کشور‌هایی که مسلمان نیستند وضعیت بهتری نسبت به آن‌ها ازنظر پوشش و حجاب دارند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: دشمن به دنبال تهاجم فرهنگی و از بین بردن ارزش‌های اسلامی ما در جامعه بوده که یکی از آن ارزش‌ها «حجاب» می‌باشد.

وی تأکید کرد: پوشش‌های نامناسبی که امروز برخی خانم‌ها و حتی آقایان از آن‌ها استفاده می‌کنند یک مد خارجی و وارداتی بوده و در فرهنگ و پیشینه کشور ما جای ندارد.

کشمیری یادآور شد: ما باید در جهت تقویت و نهادینه کردن موضوع امربه‌ معروف و نهی از منکر در جامعه وارد عمل شویم تا راه‌های مقابله بانفوذ دشمنان و تحقق برنامه‌های آن‌ها را متوقف کنیم.

این مدرس دانشگاه در کرج با اشاره به اینکه نباید دایره امربه‌ معروف و نهی از منکر کوچک شمرده شود، افزود: دایره این فریضه آن‌ قدر وسیع است که همه ابعاد و مسائل اجتماعی، فرهنگی و فردی را شامل می‌شود.

وی تصریح کرد: دستگا‌ه‌های متولی بخش فرهنگ در کشورمان به‌خصوص امور مساجد باید با برگزاری کلاس‌های مربوط به امور دینی ازجمله امربه‌معروف و نهی از منکر فضای کشور را به سمت به‌جا آوردن فرایض دینی سوق دهند.

کشمیری خاطرنشان کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر ستاد امر به‌ معروف و نهی از منکر در استان البرز تشکیل‌ شده لذا باید کار‌های فرهنگی در حوزه‌های مختلف در استان برای محقق شدن امربه‌معروف و نهی از منکر انجام شود.

این استاد دانشگاه در کرج با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص فرهنگ، اظهار کرد: استان البرز ضعف کار فرهنگی دارد، لذا متولیان امر به‌ویژه ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر روی این مهم برنامه‌ریزی کنند.

وی در پایان با تأکید به شعار سال مبنی بر حمایت از کالای ایرانی، گفت: باید از فرهنگ «چشم‌وهم‌چشمی» و «مصرف‌گرایی» غربی خودداری کنیم تا پیشرفت در اقتصاد کشور محقق شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار