آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۳۸۶۷
مدیر اداره تعالی و طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان:

مردم در دام شیادان طب سنتی گرفتار نشوند

مدیر اداره تعالی و طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به فعالیت بدون مجوز و غیر علمی افرادی تحت عنوان طب سنتی و ایرانی، گفت: با پدیده شیادی در طب سنتی مواجه هستیم، نیاز به معرفی طب ایرانی و افزایش آگاهی جامعه داریم.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین کارگر مدیر اداره تعالی و طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در نشست خبری به مناسبت روز طب سنتی گفت: برخورد با افراد غیر مجاز در درمان از سرفصل‌های کاری اداره تعالی و طب سنتی است، که متاسفانه با افرادی رو به رو هستیم که علم کافی درباره طب سنتی ندارند و با وسایل غیر استریل اقدام به حجامت و دیگر درمان‌ها می‌کنند.
 
 وی اظهار کرد: این موضوع می‌تواند برای سلامت بیماران خطرآفرین باشد، زیرا ممکن است حجامت یا مصرف گیاهان دارویی در برخی موارد برای آنها مناسب نباشد.
 
وی تاکید کرد: مراجعه به افراد غیرمتخصص می‌تواند عواقب جدی برای سلامت عمومی به همراه داشته باشد و لزوم نظارت بیشتر بر این حوزه احساس می‌شود.
 
کارگر با تاکید بر اینکه اداره تعالی و طب ایرانی به عنوان نهاد مسئول، به دنبال نظارت بر فعالیت‌های درمانی غیرمجاز تحت عناوینی نظیر حکیم و طب اسلامی است، افزود: همچنین ما شاهد فعالیت این افراد غیر علمی در فضای مجازی و همچنین با روش‌های سیار رو به رو هستیم، افرادی که به طور غیرمجاز و زیرکانه با به همراه داشتن کوله‌پشتی و توزیع تراکت، خدماتی مانند حجامت در منازل را ارائه می‌دهند.
 
به گفته وی این نوع فعالیت‌ها برای ناظرین و مسئولین دشواری‌های زیادی ایجاد کرده‌اند.
 
وی تاکید کرد: این افراد نه تنها بدون مجوز به فعالیت می‌پردازند، بلکه سطح علمی و بهداشتی لازم را نیز ندارند.
 
رئیس اداره تعالی و طب ایرانی دانشگاه بیان کرد: در حال حاضر طب سنتی به شکلی آکادمیک دنبال می‌شود و پزشکان عمومی می‌توانند به این رشته وارد شوند و این اداره در راستای سیاست‌های دانشکده فعالیت می‌کند و به معرفی و شناسایی طب سنتی اصیل ایرانی و خدمات علمی و قانونی آن می‌پردازد.
 
وی افزود: از دیگر فعالیت‌های این اداره مشارکت و راه اندازی دوره‌های آموزشی به خصوص برای پزشکان عمومی در سطح شهر و استان، کارکنان بهداشتی و مردم است که به عنوان مثال در سال گذشته چندین دوره آموزشی برای پزشک‌های خانواده شهرستان‌های تابع دانشگاه علوم پزشکی کرمان ارائه شد.
 
وی اضافه کرد: در کنار بحث آموزش اداره تعالی به توسعه و راه‌اندازی مراکز تخصصی سنتی را در دستور کار دارد که در حال حاضر چهار سلامتکده طب سنتی در کرمان فعالیت دارند که یکی از آنها وابسته به دانشگاه است و بقیه خصوصی هستند. همچنین، چند مطب خصوصی طب سنتی نیز در این شهر مشغول به کار هستند.
 
کارگر تاکید کرد: حدود ۱۲ نفر از پزشکان عمومی دوره‌های تخصصی طب سنتی را گذرانده‌اند و تقریباً ۲۰۰ ساعت آموزشی را فراگرفته‌اند و مدرک معتبر را از وزارتخانه دریافت کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار