آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۷۳۱۷
رسولی:

دانشگاه‌ها موظفند با برگزاری جلساتی از روایت‌گری فرماندهان دفاع مقدس بهر‌ه‌مند شوند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل گفت: بسیاری از فرماندهان دفاع مقدس وجود دارند که می‌توان از آن‌ها حداکثر استفاده را کرد و دانشگاه‌ها نیز موظفند با برگزاری جلساتی به صورت زنده از روایت‌گری این فرماندهان بهر‌مند شوند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، اسحق رسولی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل در حاشیه مراسم گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر اظهار کرد: ایمان، اخلاص و شهادت طلبی رمز پیروزی جبهه حق علیه باطل بوده و لحظه به لحظه دوران دفاع مقدس به عنوان سرمایه معنوی و فرهنگی کشور محسوب می‌شود.

رسولی افزود: طبق گفته امام راحل خرمشهر را خدا آزاد کرد به نحوی که بعد از آزادی خرمشهر جبهه انقلاب اسلامی به این باور رسید که پیروز جنگ ایران است و این لحظه هرگز از ذهن ما پاک نخواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل بیان داشت: در دوران جنگ تحمیلی از نظر تسلیحاتی و تجهیزاتی از دشمن بعثی ضیعف‌تر بودیم و ۳۲ کشور از رژیم صدام به صورت مستقیم حمایت می‌کرد و در مقابل تمام این‌ها یک سلاح قوی به نام اخلاص و ایمان همراه ما بود.

وی ادامه داد: پیروزی در برابر رژیم صدام یک پیروزی بزرگ متشکل از اخلاص، ایمان، ایثارگری و شهادت طلبی است که در این مطقع زمانی جوانان در اوج ایثار و شهادت طلبی بودند و این پیروزی‌ها را رقم زدند.

رسولی تصریح کرد: لحظه به لحظه دوران دفاع مقدس به عنوان سرمایه معنوی و فرهنگی کشور محسوب می‌شود، از این رو لازم است کل آن دوران به صورت جز به جز ثبت و ضبط شود و به زبان ساده به نسل جدید انتقال یابد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اردبیل اظهار داشت: اکنون بسیاری از فرماندهان دفاع مقدس وجود دارند که می‌توان از آن‌ها حداکثر استفاده را در انتقال ارزش‌های دفاع مقدس به نسل جدید کرد و دانشگاه‌ها نیز موظفند با برگزاری جلساتی به صورت زنده از روایت‌گری این فرماندهان بهر‌مند شوند.

وی در پایان گفت: در فضای دانشگاه‌ها نیز لازم است تا از یادمان‌های دفاع مقدس و وصیت‌نامه‌ها که عموما در شب‌های عملیاتی نوشته شده و خالص‌ترین و بی‌ریاترین وصیت‌نامه‌ها هستند استفاده شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار