کد خبر:۶۸۷۳۹۵
شادی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

گروه‌های جهادی به موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود جدی می‌کنند/ حضور ۳۰۰۰ دانشجو در اردوی جهادی سال گذشته

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های آذربایجان شرقی گفت: گروه‌های جهاد‌ی در مورد آسیب‌های اجتماعی ورود جدی داشته اند، مناطق جغرافیا شهر‌ها طوری تقسیم شده است که هر گروه جهادی بتواند آن منطقه را تولیت کند.
گروه‌های جهادی به موضوع آسیب‌های اجتماعی ورود جدی می‌کنند / شرکت ۳ هزار دانشجو در اردوی جهادی سال گذشته
عبدالله شادی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی گفت: اردو‌های جهادی آذربایجان شرقی ما چند سالی است که فعالیت‌های خوبی انجام می‌دهد، و طرح هر دانشگاه حداقل یک گروه جهادی را شروع شده و تقریبا به ثمر رسیده است.

عبداله شادی بیان کرد: بسیج دانشجویی دانشگاه گروه جهادی نیست محور جهادی است چندین گروه جهادی تخصصی به غیر گروه‌های فرهنگی و آموزش و عمرانی در قالب  حوزه روانشناسی تشکیل می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: دانشجویان محور‌های ثابتی را برای اردو‌های جهادی مشخص کرده اند. امسال بالغ بر ۸۵ محور جهادی انجام خواهد شد تقریبا هیچ شهرستانی در آذربایجان شرقی نداریم که تحت پوشش اردو‌های جهادی نباشد.

وی گفت: برنامه مختلف علمی آموزشی و فرهنگی توانمند سازی مد نظر دانشجویان است که در این رابطه با کمیته امداد امام خمینی و فنی حرفه‌ای اخذ قرار داد شده است.

شادی در ادامه افزود: اکثر گرو‌ه های جهادی تلاش می‌کنند عدد قابل توجهی را در حوزه خدمات عمرانی بحث خانه محرومین و تعمیر مساجد و ... انجام بدهند؛ گرو‌ه های پزشکی و دندانپزشکی و روانشناسی جزء گرو‌ه های برتر کشوری است و همچنین در مورد بحث غربالگری با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی انجام می‌شود با توجه به کارشناسان متعددی که وجود دارد در محیطهای روستا ظرفیت‌های اقتصادی آن منطقه را شناسایی کنند تا بتوانند شرکت‌های تعاونی توسط روستایان ایجاد شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: گروه‌های جهاد‌ی در مورد آسیب‌های اجتماعی ورود جدی داشته اند، فعالیت گرو‌ه های جهادی در سطح شهر تبریز به صورت محوری است مناطق جغرافیا شهر‌ها طوری تقسیم شده است که هر گروه جهادی دانشگاهی بتواند آن منطقه را تولیت کند و با توجه به محوریت آن مسجد خدمات علمی فرهنگی را انجام می‌دهند.

وی با اشاره به برنامه‌های تابستان اردو‌های جهادی گفت: تقریبا بعد از پایان امتحانات هر دانشگاهی دانشجویان با امام جمعه آن شهر  هماهنگ می‌شوند و مراسم بدرقه در روز آخر امتحانات اجرا  می‌شود و دانشجویان در طول کل تابستان در اردوهای جهادی حضور دارند.

شادی اظهار داشت: در بحث‌های عمرانی به طور جدی وارد می‌شویم مباحث بهداشتی و فرهنگی  روستا برای ما اهمیت بالایی دارد و برنامه‌های آموزشی و مشاوره برای خانواده‌ها برگزار می‌کنیم و با سازمان فنی حرفه‌ای قراداد بسته شده تا بتوانیم آموزش‌های فنی حرفه‌ای متناسب با شرایط روستا فراهم کنیم.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان آذربایجان شرقی خاطر نشان کرد: سال گذشته بالغ بر ۳۰۰۰ نفر دانشجویان در اردو‌های جهادی شرکت داشتند و تلاش می‌کنیم امسال بیشتر شود.

وی افزود: قبلا اردو‌های جهادی ما در شهرستان‌های محرم کشوراعزام می‌شدند، اما امسال تصمیم گرفته شده محرومیت زدایی در سطح استان آذربایجان شرقی انجام شود و البته اگر حادثه طبیعی در جایی رخ دهد گروه‌های جهادی به آن منطقه اعزام می‌شوند و همچنین در صورت که سازمان به ما اعلام کند به شهرستان‌های دیگر می‌رویم.

شادی با اشاره به  برنامه ماه مبارک رمضان گفت: برنامه‌های به مناسبت ماه مبارک رمضان با مشارکت نهاد رهبری در دانشگاه اجرا می‌شود در اکثر دانشگاه‌ها برنامه افطاری اجرا می‌شود در خوابگاه‌ها قرائت قرآن برگزار می شود. 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار