یک روزنامه آلمانی مدعی شد، دیپلماتهای اروپا، چین و روسیه در حال بحث بر سر توافقی برای پیشنهاد به ایران هستند تا در ازای کمکهای مالی، ایران «برنامه موشکهای بالستیک و مداخله در منطقه» را محدود کند.
گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو-سیدمهدی حاجیآبادی؛ پوست خربزه اروپایی، چون برجام زیر پای حسن روحانی است. یک روزنامه آلمانی مدعی شد، دیپلماتهای اروپا، چین و روسیه در حال بحث بر سر توافقی برای پیشنهاد به ایران هستند تا در ازای کمکهای مالی، ایران «برنامه موشکهای بالستیک و مداخله در منطقه» را محدود کند تا به این ترتیب راه برای حفظ برجام باز شود. روزنامه آلمانی «ولت آم زونتاگ» این خبر را در شماره امروز یکشنبه خود منتشر کرده و به نقل از مقامات ارشد اروپایی مدعی شده که دیپلماتهای چین، روسیه و اروپا در هفتههای آتی، در جلساتی به ریاست هلگا اشمید گامهای بعدی خود پس از تصمیم اخیر ترامپ برای خروج از برجام را مورد بحث قرار خواهند داد. بنا به ادعای این روزنامه آلمانی در این جلسات، نمایندگان آمریکا حضور نخواهند داشت، ولی هنوز روشن نیست ایران که تاکنون مذاکره بر سر برنامه هستهای خود را رد کرده، در این جلسه حضور خواهد داشت یا خیر.وزارت خارجه آلمان، تاکنون به درخواست اطلاعات بیشتر خبرگزاری رویترز درباره صحت ادعای منتشره، پاسخ نداده است. در مدت اجرای برجام، باقی ماندن تحریمهای غیرهستهای و از جمله تحریمهای موشکی سبب شده است که ایران به منافع اقتصادی مورد نظر خود از برجام دسترسی کامل پیدا نکند. به نوشته رویترز، گفته میشود که توافق جدید پیشنهادی به ایران شامل چندین میلیارد دلار کمک اقتصادی به ایران خواهد بود و مشابه توافقی است که بر اساس آن، اروپا میلیاردها دلار در اختیار ترکیه قرار داد تا مرزهای خود را به روی سیل مهاجرین به سوی اروپا ببندد. آن توافق به پایان بحران مهاجرین در سال ۲۰۱۵ کمک کرد. صرف نظر از میزان اعتبار ادعای روزنامه آلمانی «ولت آم زونتاگ»، ایران و اروپا در هفته گذشته مذاکراتی را برای حفظ برجام آغاز کردند که باید منتظر ماند تا روشن شود در هفتههای آینده چه اتفاقی خواهد افتاد.
در پی این خبر، امانوئل مکرون رئیسجمهور فرانسه نیز مدعی آغاز مذاکرات موشکی با حسن روحانی در خارج از قالب برجام شد. با انتشار این اخبار کاربران توییتر به سرعت با #تکرار_اشتباه به احتمال خطا زدن دوباره حسن روحانی و گره زدن اقتصاد کشور به برجام واکنش نشان دادند. صابر با یادآوری تجربه بزک کردن امریکا توسط حسن روحانی و خطایی که در این زمینه گریبانگیر ایران شد نوشت:
نعیمه احتشامی هم با اشاره به روندی که برای مذاکرات هستهای از تحریف عاشورا و ... توسط برخی عناصر معلومالحال طی شد، نوشت:
پروانه نیز با اشاره به اعتصاب روزهای اخیر کامیونداران و مشکلات متعدد اقتصادی در ایران و معطل کردن کشور توسط روحانی به برجام نوشت:
کاربر دیگری هم با اشاره به دو قرارداد پیش روی ایران برای مشکلسازی در صنایع دفاعی ایران نوشت:
فرید ابراهیمی هم در کنایه به رئیس مجلس و تصویب بیست دقیقهای برجام با انتحار علی لاریجانی گفت:
باز هم مذاکره و باز هم خسارت محض؟ درحالی مذاکرات ایران و چهار به علاوه یک دیروز در وین پی گرفته شد که نماینده ایران در این نشست اعلام کرد اروپا ما را به ماندن در توافق هستهای مطمئنتر کرد. البته این در شرایطی است که پیش از این ماکرون اعلام داشته بود بر سر ایران وارد جنگ تجاری با آمریکا نمیشویم و همین طور اخیرا اعلام کرده است که شرکتهای فرانسوی خود، باید درباره عواقب تجدید قرارداد با ایران تصمیم گیری کنند. اگر چه جزئیاتی از آنچه در جلسه دیروز وین گذشت رسانهای نشد، اما آنچه مسلم است اینکه ایران در شرایط جدید در واقع چیزی برای از دست دادن ندارد و به همین خاطر مصممتر از هر زمان آمادگی هضم شرایط جدید و حضور در دنیای پس از توافق هستهای را دارد، چرا که حقیقت موضوع آن است که ایران علی رغم پایبندی به توافق هستهای _به شهادت ۱۱ گزارش آژانس بین المللی اتمی_ از شر کلیه تحریمها چنان که وعده داده شده بود خلاصی نیافت و در عین حال در شرایطی که به کلیه تعهدات خود عمل کرد همواره با زیاده طلبی آمریکا و اخیرا اروپا در باب توسعه برجام به مسایل موشکی و حضور منطقه مواجه شد. در مقابل امریکا با اعلام ۱۲شرط به نطر میرسد بر این اعتقاد است که تهدیداتش به تحریم موثر واقع شود و ایران را بر سر میز مذاکره جدیدی با هدف توسعه توافق هستهای بامحوریت خالی کردن دستان ایران از اسباب پیشرفت از یک سو و خلع اقتدار جمهوری اسلامی از دیگر سو بنشاند. اینکه کدام یک از دو نگاه آینده را رقم خواهد زد محتاج گذر زمانی نچندان زیاد است.لیلا قاف با اشاره به جدیدترین مشکل کشور کوچک گرجستان در ازای برجام برای ایران نوشت:
کاربر دیگری با اشاره به نگاه دولت به اروپا و بیکاری جوانان ایرانی نوشت:
مریم توانا از برجام به عنوان آزمون یاد کرد و گفت:
علی کثیری با اشاره به ادعای دولتمردان روحانی پیش از برجام در مورد آزادسازی بیش از ۱۰۰ میلیارددلار از ثروت بلوکه شده ایران توسط امریکا نوشت:
محمد پاداش درخصوص ادعای مرکل درمورد مسائل موشکی و منطقهای ایران و دخالت او در این خصوص نوشت:
کاربر دیگری هم با اشاره به بردن لایحه به اصطلاح مبارزه با پولشویی و طرح خودتحریمی دولت در مجلس نوشت:
انشاءاله که دولت ومجلس این دفعه خطوط قرمز تعیین ترسیم شده توسط رهبرمعظم انقلاب را حفظ خواهند کرد
از نمایندگان انتظار داریم شروط
رهبری را برای بستن دهان اروپا تبدیل به
قانون کنند.
حوراء
يکشنبه ۰۶ خرداد ۱۳۹۷
به همین خیال باش.
اگه فکر کردی این نمایندگان و دولت استقلال ایران رو میخان سخت در اشتباهی.
از فرصت معامله با اروپا استفاده کنید خودروهای برقی روز را به کشور وارد کرده و مهندسی معکوس انجام دهید مثل چین و با این کار اشتغال را زیاد خواهید کرد اینقدر برای ایران خودرو و سایپا و... هزینه نکنید و دست از تولیدات مسخره داخلی بردارید کمی تعقل کنید تا می توانید نفت بفروشید و کسب درآمد کنید چون این شرایط تداوم ندارد کمی به رفاه و درآمد مردم رسیدگی کنید و قیمت ها را پایین بیاورید بگذارید مردم کمی زندگی کنند و پروژه های عمرانی را فعلا رها کنید به ساخت موشک های دور برد و پدافند بخصوص اس 300 و اس 400 رو بیاورید چون با این شرایط باید آماده بود احتمال وقوع جنگ بسیار است اگر می توانید هواپیماهای پیشترفته از روسیه خریداری کنید و خلبان های مربوط به آن را برای آموزش به روسیه بفرستید وقت کم است و باید سریعا به این صحبت ها عمل کرد
وقتی FATFT , 2030 مخفیانه توسط دولت ی روحانی امضاء میشود و برخی در مجلس صداشون درنمیاد خوب دور از انتظار نیست اگر دولت ی روحانی جرأت کند مخفیانه بر سر موشکی هم مذاکره کند برای جلوگیری از این امر امیدی به این مجلس با ریاست ی لاریجانی ظاهرا اصولگرا ولی درباطن اصلاح طلب نیست مجلسی که 20 دقیقه ای و بدون قرائت گزارش کمیسیون بررسی برجام ، آن را تصویب میکند!! / در حال حاضر باتوجه به اینکه انتخابات هیئت رئیسه مجلس هم نزدیک است برخی ها برای بقا یا تکیه زدن بر مسند ریاست مجلس ممکن است هر قولی به دولت بدهند تا اصلاح طلبان داخل مجلس را برای رأی به ریاست خود ترغیب کنند حتی اگر تصویب FATF و.. باشد/ فقط تنها به این دلخوش هستیم که فرماندهی کل قوا و بویژه نیروهای مسلح رهبری معظم انقلاب هستند و ایشان هستند که درمورد توان دفاعی تصمیم گیری میکنند ولو اینکه بودجه اش در دست دولت باشد و بخواهد با کاهش آن دل غربی ها را برای ادامه برجام بدست بیاورد
بابا چرا هول کردید مگه دست اینهاست اگر دست از پا خطا کنن مردم قیام میکنند . حزب الله ایران کوتاه نخواهد امد سپاه و ارتش منتظر مذاکرات اینها نمیمانند اصلا مگر میشود در کشوری همچون ایران دولت بتواند مذاکرات موشکی راه بیندازت پس مردم و سپاه رهبر ارتش چکاره هستند . خحیالتان راحت هیچ کاری نمیتوانند د همچنان که امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند
میشه بگی موقع برجام کجا قیام شد؟؟!!!! اینها اینقدر حریف هستن که گنجشک رو رنگ می گنن و به جای قناری به مردم تحویل می دن دوبازه چنتا موضوع حاشیه ای مطرح می کنن حواس مردم پرت میشه و کار خودشونو انجام میدن
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
آیا ابوموسی اشعری هنوز زنده است؟؟؟؟؟
ای بابا ایرانی و این قدر .....
از نمایندگان انتظار داریم شروط
رهبری را برای بستن دهان اروپا تبدیل به
قانون کنند.
اگه فکر کردی این نمایندگان و دولت استقلال ایران رو میخان سخت در اشتباهی.