بازپرداخت سپردههای تا سقف یک میلیارد تومان سپرده گذاران در موسسات مالی منحل شده، از فردا دوشنبه ۲۱ خرداد آغاز میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدعلی کریمی گفت: از آخرین مراحل ساماندهی موسسات غیرمجاز به عنوان یکی از ماموریتهای اصلی بانک مرکزی در طول فعالیت دولتهای یازدهم و دوازدهم، بازپرداخت سپرده سپرده گذاری تا سقف یک میلیارد تومان است.
وی ادامه داد: تاکنون سپرده گذاران موسسات افضل توس، وحدت (آرمان) و سپرده گذاران تشکیلات البرز ایرانیان، سپرده خود را تا مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان، سپرده گذاران موسسه فرشتگان تا ۲۰۰ میلیون تومان و سپرده گذاران تعاونی غیرمجاز ثامن الحجج تا ۳۰۰ میلیون تومان دریافت کرده بودند.
کریمی اضافه کرد: با این کار بیش از ۹۸ درصد از سپرده گذاران تسویه حساب شدند و ۲ درصد باقیمانده در تصمیم اخیر تا مبلغ یک میلیارد تومان میتوانند تسویه و دریافت کنند و آنهایی که بیش از یک میلیارد تومان سپرده داشتند هم میتوانند تا مبلغ یک میلیارد تومان را دریافت کنند.
وی گفت: بانک عامل بازپرداخت سپردههای تعاونی ثامن الحجج، بانک پارسیان؛ تعاونی فرشتگان موسسه کاسپین و موسسه وحدت یا آرمان، موسسه اعتباری ملل؛ افضل توس، بانک آینده و تشکیلات البرز ایرانیان بانک تجارت است.
سخنگوی بانک مرکزی افزود: سپرده گذاران از روز دوشنبه میتوانند بر اساس مواردی که در سایت این بانکها و احتمالا بانک مرکزی درج میشود مراجعه کنند.
کریمی اضافه کرد: سپرده گذارانی که ۱۰۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان سپرده دارند از تاریخ ۲۱ تا ۲۴ خرداد؛ بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان از ۲۹ خرداد تا ۲ تیر؛ بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلیون تومان در ۶ تیر؛ ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان در ۱۰ تیر؛ ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ۱۳ تیر؛ ۷۰۰ تا ۹۰۰ میلیون تومان در ۱۹ تیر؛ ۹۰۰ تا یک میلیارد تومان در ۲۴ تیر و بیش از یک میلیارد تومان در ۲۷ و ۲۸ تیر میتوانند به شعب مربوط مراجعه کنند.
وی گفت: سپرده گذاران باید مدارک خود را ارائه کنند و اسناد مربوط احراز شود و در مدت یک هفته بررسی و سپس پول به حساب آنها پرداخت میشود.
کریمی افزود: سه میلیون و ۲۶۲ هزار نفر گرفتار این موسسات بودند که ۹۸ درصد از آنها قبلا تسویه شده اند و حدود ۲۹ هزار و ۵۰۰ نفر باقی ماندند که با این اقدام ۲۸ هزار و ۱۰۰ نفر تعیین تکلیف میشوند.
وی ادامه داد: کمتر از ۱۴۰۰ نفر باقی میمانند که بیش از یک میلیارد تومان در موسسات حساب دارند که آنها هم تا یک میلیارد تومان را دریافت میکنند.
سخنگوی بانک مرکزی گفت: اگر مشکلی بود مردم میتوانند با شماره تلفن ۲۹۹۵۴۸۵۵ واحد ارتباطات مردمی بانک مرکزی تماس بگیرند.
کریمی اضافه کرد: بر اساس مصوبه سران سه قوه و با تدبیر و اذن مقام معظم رهبری تصمیم بر این شد که قوه قضائیه با دقت، قاطعیت و سرعت به پرونده مدیران و سهامداران عمده متخلف این تعاونیها رسیدگی کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: درباره پوزها یا پایانههای فروش هر مرکز فروش که به این دستگاهها نیاز داشته باشند باید به بانک عامل یا یکی از شرکتهای پرداخت مراجعه کنند اگر دستگاهی بدون تائیدیههای شبکه بانکی عرضه شود به شبکه بانکی وصل نخواهد بود و هرکسی آن را بخرددچار مشکل خواهد شد.
بانک مرکزی یک خائن بزرگ به سپرده گذاران موسسه مجاز کاسپین است که با وجود تمام مدارک غیرقابل انکار وقیحانه به این سپرده گذاران لقب عضو تعاونی فرشتگانی می دهد که در سال 93 با اعلام رسمی بانک مرکزی منحل و در موسسه کاسپین (آرمان ایرانیان سابق ) ادغام شده بود و مردم در سال 95 به اعتماد به مجوز بانک مرکزی در شعب موسسه کاسپین با تائید بانک مرکزی سپرده گذاشتند و قراردادهای رسمی با مهرو امضا کاسپین ( نه تعاونی فرشتگان ) دارند . مسئولین دروغگوی بانک مرکزی که شریک دزدان هستند حالا در حالی که حتی سپرده گذاران تعاونی های غیرمجاز نظیر ثامن وغیره اصل سود به همراه سود متعارف تا زمان دریافت سپرده های خود را می گیرند در مورد موسسه مجاز به امضای شخص سیف نه تنها سود متعارف دو سال اخیر را به مردم پرداخت نمی کنند بلکه سودهای قبل از سال 95 را هم از حسابها کسر کرده اند . در واقع مردم از سال 94 به این موسسه قرض الحسنه داده اند تا شرکای دزد بانک مرکزی با پول مردم سود ببرند.تنها لقب مناسب برای مسئولین بانک مرکزی مفسدین فی الارض است . این مسئولین به این پرسش مردم پاسخ بدهند که اگر سر در شعب تابلوی تعاونی غیرمجاز فرشتگان بود آیا احدی حاضر می شد در یک تعاونی غیرمجاز در سال 95 سپرده گذاری کند . در واقع موسسه کاسپین یک کلاهبرداری آشکار با حمایت بانک مرکزی انجام داده است .مردم به زودی به حساب این دزدان بی شرم خواهند رسید .
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.