آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۲۹۳

اینفوگرافیک/ هرآنچه که باید در مورد خام‌خواری و خام‌خواران بدانید

خام خواری یک سبک زندگی است که در آن خوردن غذا‌های نپخته، پردازش نشده و اغلب ارگانیک بخش اصلی رژیم غذایی را تشکیل می‌دهد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خام خواری یک سبک زندگی است که در آن خوردن غذا‌های نپخته، پردازش نشده و اغلب ارگانیک بخش اصلی رژیم غذایی را تشکیل می‌دهد. خام گیاهخواران عموما اعتقاد دارند که هرچه میزان غذای خام در رژیم بیشتر باشد، برای سلامتی بهتر است. تعریف دقیقی از رژیم خام خواری وجود ندارد و در جا‌های مختلف از مواد غذایی متفاوتی استفاده می‌شود.
 
آنچه بین تمام انواع رژیم‌های خام خواری مشترک است این است: «به غذایی خام می‌گویند که آن را بیش از ۴۶ درجه سانتی گراد حرارت نداده و همچنین آن را قبلاً در فریزر قرار نداده باشیم».

خام خوار به فردی گفته می‌شود که تنها غذا‌های خام مصرف می‌کند. نکته اینجاست که مصرف چه مقدار از مواد خام سبب می‌شود که فردی را خام خوار بنامیم. بیشتر متخصصین معتقدند که اگر ۷۵ درصد از غذای مصرفی فردی یا بیش از این مقدار را مواد غذایی خام تشکیل دهند، چنین فردی را می‌توان خام خوار به حساب آورد. در اینفوگرافیک زیر، با حقایق و برخی از باور‌های غلط در این حوزه بیشتر آشنا خواهید شد.
 
اینفوگرافیک/ هرآنچه که باید در مورد خام‌خواری و خام‌خواران بدانید
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار