آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۰۳۷۵

فرمانده فلسطینی همبازی کودکان سوری شد

محمدسعید، فرمانده تیپ نظامی «لوألاقدس» به عنوان مهمان ویژه در برنامه «شب‌های نورانی» مرکز اوج کودک و نوجوان در سوریه حاضر شد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، فرمانده نیرو‌های شبه نظامی لوألاقدس در شب برگزاری مراسم با حضور در غرفه بازی‌های کودکان مهمان کودکان شهر حلب شد. برنامه «شب‌های نورانی» هر شب در ابتدا با غرفه بازی‌های کودک شروع می‌شود. این بخش دارای قسمت‌های متنوعی شامل رستوران بازی، بخش خلاقیت و پرورش استعداد‌ها و بخش بازی‌های گروهی اجرا می‌شود. حضور محمد سعید در غرفه بچه‌ها و صحبت و حتى بازی کردن با کودکان سوری با استقبال خوب و غیر قابل وصف بچه‌ها و مربیان آن‌ها مواجه شد.

محمدسعید همچنین با حضور در بخش خردسالان از غرفه‌های داستان گویی، نقاشی خردسالان، و کار با سفال نیز بازدید کرد. محمد سعید در انتهای این بازدید برای شرکت در مراسم شبانه شب‌های نورانی (الیالی الساطعه) حاضر شد.

گفتنی است جشن بزرگ شب‌های نورانی (الیالی الساطعه) توسط مرکز اوج کودک و نوجوان سازمان هنری و رسانه‌ای اوج و با همکاری موسسه فرهنگی و هنری مهاد در کشور سوریه و با هماهنگی نیرو‌های بسیح مردمی (فیلق)؛ به مناسبت ایام عید سعید فطر در شهر حلب سوریه برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار