کد خبر:۶۹۱۴۱۵
با هدف افزایش زمان نگهداری؛

فناوری‌نانو زمان ماندگاری موز را به ۲۳ روز رساند

محققان تایوانی با استفاده از فناوری‌نانو موفق به افزایش زمان ماندگاری موز به ۲۳ روز شده‌اند، با این کار صادرات موز این کشور به آمریکا بهتر انجام شده و درآمدزایی بیشتری صورت می‌گیرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محققان تایوانی روشی ارائه کردند که در آن با استفاده از فناوری‌نانو، زمان نگهداری موز تا 23 روز امکان‌پذیر است. این تیم تحقیقاتی به رهبری لین یو تونگ از دانشگاه ملی چانگ سینگ اقدام به انجام این پروژه کرده است. این فناوری توسط محققان در پاویون وزارت علم و فناوری تایوان در Computex Taipei به نمایش گذاشته شد.

لین می‌گوید این فناوری از نظر تجاری قابل انجام است و در حال حاضر بیش از 80 کسب و کار مختلف از جمله شرکت‌های فعال در حوزه لوازم الکتریکی خانگی برای استفاده از این فناوری رایزنی‌هایی را انجام داده‌اند.

افت قیمت موز طی ماه‌های گذشته توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده است که از نظر محققان این یک مشکل جدید نیست. این گروه به مدت 9 سال روی روش‌های افزایش زمان ماندگاری میوه‌ها کار کرده‌اند.

لین می‌گوید زمانی که در آمریکا تحصیل می‌کرد برای موز‌های با کیفیت تایوان دلتنگ می‌شد اما این میوه‌ها به سختی از تایوان به خاک آمریکا می‌رسند. در حال حاضر موزهای شیلی با میانگین مسافت 11157 کیلومتر و موزهای نیوزلند با میانگین فاصله 10765 کیلومتر بسیار ساده‌تر از موزهای تایوانی به خاک آمریکا می‌رسند که دلیل آن مسافت 1793 کیلومتری میان دو کشور تایوان و امریکا است که موجب شده تا دانشمندان به دنبال روش‌های پیشرفته‌ای برای افزایش زمان نگهداری موز باشند.

این گروه تحقیقاتی با استفاده از مواد معدنی و پسماندهای کشاورزی اقدام به ارائه پوششی کردند که با استفاده از آن می‌توان زمان رسیدن و له شدن موز را افزایش داد. محققان این پروژه قصد دارند تا با مهندسان فناوری اطلاعات همکاری کنند تا سامانه خودکاری برای رصد محصولات ارائه کنند. با استفاده از چنین سامانه‌ای، کشاورزان و باغ‌داران می‌توانند با استفاده از اپلیکیشن تلفن همراه از وضعیت محصولات رسیدن خود با خبر شوند.

هزینه این فناوری هنوز به دقت بررسی نشده است اما محققان به دنبال شرکت‌های تجاری‌ هستند تا این فناوری را تجاری‌سازی کنند.



فناوری‌نانو زمان ماندگاری موز را به ۲۳ روز می‌رساند
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار