آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۱۴۳۵

۳۱۰ محله شهری در بافت فرسوده تا پایان امسال نوسازی می‌شود

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران از انجام طرح نوسازی در ۳۱۰ محله شهری کشور تا پایان امسال خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، هوشنگ عشایری در مصاحبه با رادیو با بیان اینکه امسال نوسازی ۲۵۰ محله آغاز شده که تعداد این محله‌ها تا پایان سال به ۳۱۰ محله افزایش می‌یابد، افزود: طبق قانون دولت و شهرداری‌ها باید نوسازی ۲۷۰ محله کشور در دستور کار قرار گیرد.

وی اظهارداشت: هم اکنون دو هزار و ۷۰۰ محله ۱۴۳ شهر کشور که بیش از ۱۴۱ هزار هکتار وسعت دارند و ۲۰ درصد از اراضی شهری را تشکیل می‌دهند به عنوان بافت فرسوده محسوب می‌شوند.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: محله‌هایی که در بافت فرسوده قرار دارند ۱۵ میلیون نفر جمعیت کشور را در دل خود جای داده اند.

وی افزود: بافت‌های فرسوده مورد هدف شرکت بازآفرینی شهری پنج گونه بافت‌های تاریخی، سکونتگاه‌های غیر رسمی، بافت‌های فرسوده، بافت‌هایی با پیشینه روستایی و نقاط ناهمگون شهری را در بر می‌گیرد.

عشایری همچنین گفت: در این راستا برنامه اقدام مشترک با نقش آفرینی دولت، شهرداری‌ها و بخش خصوصی تدوین شده که از طریق تسهیل گران و توسعه گران برنامه بازآفرینی شهری محقق خواهد شد.

وی با بیان اینکه رویکرد برنامه بازآفرینی شهری نسبت به گذشته از پروژه محوری به محله محوری تغییر یافته است، اظهارداشت: اجرای این طرح در مرحله دوم قرار دارد و برای اتمام تمامی مراحل آن به ۱۲ سال زمان نیاز است.

وی در پایان یادآور شد: بخش عمده‌ای از طرح باز آفرینی شهری در دو هزار و ۷۰۰ محله شهری کشور از سوی نهاد‌های غیر دولتی اجرا خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار