آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۱۵۳۴
اظهارات جنجالی کارشناس حوزه خانواده؛

مجری سند ۲۰۳۰ برای تهیه واکسن HPV در رسانه ملی اعانه جمع کرد/ متاسفم که وزارت بهداشت حاضر به پاسخگویی در این نشست نشد

کارشناس حوزه زن و خانواده در نشست تخصصی ابعاد و پیامد‌های اجرای سند ۲۰۳۰گفت: آیا در ایران یک پزشک متخصص وجود نداشت که از یک فرد غیرمتخصص در حوزه بیماری و واکسن در رسانه ملی استفاده شد؟

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طالبی کارشناس حوزه زن و خانواده در نشست تخصصی ابعاد و پیامد‌های اجرای سند ۲۰۳۰ یونسکو با محوریت برنامه تلویزیونی ماه عسل در مورد واکسن HPV که با حضور کارشناسان حوزه فرهنگ و پژوهشگران، پزشکان و دانشجویان استادان دانشگاه  برگزار شد، به طرح مزالب خود در این زمینه پرداخت.

طالبی، کارشناس حوزه زن و خانواده و فعال فرهنگی در ابتدای این مراسم با اشاره به موج نگرانی‌ها و اعتراضات مردمی نسبت به طرح موضوعات خاص و تبلیغ واکسن HPV در برنامه ماه عسل عنوان کرد: تناقضات صحبت‌های خانم اشکی و تبلیغ یک واکسن خاص و مراجعات متعدد مردمی به ما موجب شد به دنبال بررسی علت حضور این خانم در برنامه ماه عسل و چرایی مطالب طرح شده در این برنامه باشیم.
وی افزود: با توجه به سوالاتی که مردم در مورد بیماری عنوان شده در این برنامه داشتند وظیفه وزارت بهداشت بود که چنین جلسه‌ای را برگزار کند. سوالات بسیاری از سوی مردم در این زمینه مطرح شد که متاسفانه نتوانستیم جوابی برایشان پیدا کنیم لذا تصمیم بر این شد که با حضور افرادی از مجموعه خانم یاسمن اشکی، وزارت بهداشت، دانشجویان، دانشگاهیان و پژوهشگران جوابی در حد ضرورت خودمان به سوالات مردمی بدهیم.

کارشناس حوزه زن و خانواده تاکید کرد: قطعا بدون حضور وزارت بهداشت به صورت کامل نمی‌توانیم این رسالت را انجام دهیم و وظیفه وزارت بهداشت بود که چنین جلسه‌ای را با حضور متخصصان برگزار کند و به التهاب فکری به وجود آمده برای مردم پاسخ دهد.
وی عنوان کرد یکی از موضوعاتی که در این زمینه بسیار آزاردهنده است این است که چرا از یک خانم غیرمتخصص برای آگاهی دادن در یک مسئله تخصصی و بیماری ناشناخته و هم چنین تبلیغ واکسن استفاده گردید مگر ما متخصص در زمینه مسائل ژنتیکی یا ایدز یا بیماری‌ها در کشور نداریم؟ 
طالبی اظهار داشت: چرا در یک برنامه مذهبی ادبیاتی که مناسب ساعات عرفانی مغرب نیست مطرح می‌شود ساعاتی که خانواده‌ها به صورت جمعی جلوی تلویزیون نشسته‌اند، آن هم با اظهارات بسیار متناقض به گونه‌ای که به عنوان یک ایرانی خجالت کشیدم که چرا سطح فهم مردم را اینقدر پایین تصور کرده‌اند.

وی در ادامه گفت: این خانم به راحتی در مورد عامل ابتلا و روش‌های انتقال بیماری و فواصل سنی بیماری خودشان و فعالیت‌های خاصشان صحبت کردند امگر فرض کنیم که این بیماری به صورت صددرصد وجود دارد و فرض مکنیم که به قول خانم یاسمن اشکی واکسن HPV صددرصد جواب هم می‌دهد و پیشگیری می‌کند و شیوع بیماری هم به قدری جدی است که باید حتما واکسن استفاده شود چرا یک پزشک متخصص این مسئله را با مردم در میان نگذاشت؟ چرا باید برای آگاه سازی مردم از خانمی استفاده شود که عملکرد قبلی‌اش نشان می‌دهد او در حال انجام چه فعالیت‌هایی در کشور است و بعد هم شخص وزیر بهداشت او را تایید کند یعنی هیچ پزشکی در این کشور وجود نداشت؟
وی افزود: موضوع دیگری که بسیار آزاردهنده بود جمع‌آوری اعانه برای تولید داخلی واکسن با ایجاد رعب و وحشت در مردم بود، واکسنی  که در حال حاضر امکان عرضه عمومی آنوجود ندارد چرا باید برایش پول جمع شود؟
طالبی تاکید کرد: در زمینه واکسن و شیوع بیماری مقالات و شواهد متفاوتی وجود دارد، اما چه کسی یا چه نهادی مسئول تصمیم گیری در این جریان بوده است چه کسی وظیفه آگاه سازی  مردم را داشته است در حالیکه رئیس انستیتو پاستور ایران آقای بیگلری اعلام کردند در سه تا پنج سال آینده امکان تولید واکسن HPV در داخل وجود ندارد پس چرا برای واکسنی که امکان عرضه عمومی آن فراهم نیست اعانه جمع کرده‌اند؟

این فعال فرهنگی تصریح کرد: اگر مردم با دولت در فعالیت‌های سلامت و بهداشت همکاری نمی‌کردند دستکاری احساسات مردم و شاید استفاده از NGOها موجه به نظر می‌رسید، اما وقتی مردم ما در بحث واکسن فلج اطفال و کنترل جمعیت همراهی کرده‌اند چرا در چنین مسئله مهمی کس دیگری باید به جای نهاد مزبور نقش بازی کند به طوری که باعث التهاب و اضطراب مردم شود؟ در مورد واکسن HPV هم باید عرض کنم که، چون در حیطه کاری بنده نیست باید وزارت بهداشت و متخصصین امر پاسخگوی سوالات باشند آیا شیوع بیماری به حدی است که ما ملزم به واکسیناسیون همگانی باشیم؟ 

مسئله دیگر در مورد پیشگیری بیماری است، روش انتقال بیماری کاملا واضح است و ما نمی‌توانیم از رفتار‌های پرخطر حتی با روش وحشت آفرینی جلوگیری کنیم اگر کسی رفتار پرخطر داشته باشد دچار این بیماری می‌شود بنابراین آنچه لازم است این است که ما چقدر می‌توانیم از رفتار‌های پرخطر جلوگیری کنیم.آیا نمی‌توانیم تربیت مناسب برای جلوگیری از این رفتار‌ها داشته باشیم و اعلام کنیم کسانی که به هر دلیلی رفتار پرخطر دارند باید از این واکسن استفاده کنند؟ چطور می‌شود که در رسانه ملی به صورت همگانی و کاملا آزاد مسئله‌ای را بدون اطلاعات و آمار دقیق علمی عنوان می‌کنند و توقع هم دارند که هیچ کس در این زمینه اعتراضی نداشته باشد. آگاه سازی مردم در این زمینه برعهده وزارت بهداشت بوده مثل قضیه آنفولانزا که با تبلیغات و آگاه سازی علمی مردم کشور توانست موج بیماری را پشت سر بگذارد.

طالبی عنوان کرد: مسئله آزاردهنده دیگر این است که تاکنون همه به تناقضات صحبت‌های خانم یاسمن اشکی در برنامه ماه عسل پی برده‌اند، ولی عده‌ای به ما می‌گویند که شما توهم توطئه دارید باید عرض کنم اولین کسی که از واکسن در جهت سلامت مردم دفاع می‌کند من هستم، چون دغدغه سلامت مردم را دارم، ولی ما هنوز داغدار خون‌های آلوده وارداتی از فرانسه هستیم چرا مسئله به این مهمی توسط یک عده غیرمتخصص در کشور مطرح می‌شود؟ چه تضمینی هست که بعد از ۱۰ سال مانند موضوع خون‌های آلوده متخصصین نگویند آن خون‌ها به ویروس ایدز آلوده بوده و از این طریق ایدز به ایران منتقل شد.

وی تاکید کرد: انسان عاقل از یک سوراخ چند بار گزیده نمی‌شود و این جلسه قدم اول در روشن شدن این موضوع است. لازم است که متخصصان و مسئولان وزارت بهداشت مطالب خود را در این زمینه ارائه دهند.

طالبی در ادامه افزود: لازم است که در حوزه آموزش‌های جنسی سند ۲۰۳۰ توضیحی بدهم، مسئله‌ای که به اشتباه برای مردم جا افتاده این است که بسته آموزش‌های جنسی سند ۲۰۳۰ بسته حمایتی برای کودکان آنهاست در حالی که آنچه که در آموزش‌های جنسی سند ۲۰۳۰ وجود دارد آموزش مسائل خاص جنسی و نهایتا ارائه یک وسیله خاص پیشگیری از بارداری است و متاسفانه این آموزش‌ها را از سنین پایین در مدارس و مهد کودک‌ها آغاز کرده‌اند که تنها باعث بلوغ زودهنگام بچه‌ها می‌شود.

وی در پایان گفت: جالب آن است که در همین سند توسعه پایدار خواسته شده است که ازدواج قانونی تا سن ۱۸ سال ممنوع شود یعنی از سویی با این آموزش‌ها موجب بلوغ زودهنگام در نوجوانان می‌شوند و از سویی به او می‌گویند تو حق ازدواج قانونی نداری. در تبلیغات‌شان به دروغ می‌گویند که ما می‌خواهیم مثلا اندام‌های خصوصی و یا نه گفتن را به کودکان آموزش دهیم، اما شواهد و مدارک رسیده از سوی مدارس، مهد کودک‌ها و والدین عنوان می‌کند که دقیقا مخالف این عمل می‌کنند و مواردی را به کودکان می‌آموزند که سبب بیدار شدن غریزه جنسی آن‌ها و تحریک بیشتر آن‌ها شده است.

وی افزود: تربیت جنسی مصوب شورای زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی بر مبنای فرهنگ و عرف اسلامی خودمان تنظیم شده است، اما متاسفانه معطل تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی است. 

ننننننننننننننننن

ننننننننننننننننن

ننننننننننننننننن

طالبی در پایان جلسه از عدم حضور مسئولان وزرات بهداشت که به این نشست دعوت شده بودند و همچنین همکاران خانم یاسمن اشکی علی رغم اعلام آمادگی برای حضور در نشست ابراز تاسف کرد و گفت: همه مدارک در مورد دعوت از ایشان و مجموعه شان در این نشست موجود است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۰۰
بدبختانه دیگه آدمهایی شبیه نواب پیدا نمیشن
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۹
لعنت خداوند بر خیانکاران و بانیان سند 2030مخصوصا دست اندرکاران دولت افسادات که رفتند و این سند ننگین را امضا کردند و حالا دارند اجرا می کنند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار