آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۳۰۶
تاکید اعضای شورای پول و اعتبار

شورای پول و اعتبار محور سیاست‌گذاری ارزی شود

رئیس کل بانک مرکزی در جلسه امروز شورای پول و اعتبار، گزارشی از آخرین وضعیت تخصیص و تامین ارز مورد نیاز کشور از زمان اجرای سیاست جدید ارزی ارائه کرد.
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، ولی اله سیف در یک هزار دویست و چهل و نهمین جلسه شورای پول و اعتبار که عصر امروز سه شنبه ۲۹ خردادماه در ساختمان بانک مرکزی تشکیل شد، با اشاره به رصد و پایش بازار ارز و ابراز امیدواری برای اعمال موارد اصلاحی لازم در مقررات ارزی در آینده نزدیک اظهارداشت: براساس برنامه ارزی دولت برای واردات کالا‌ها و خدمات، از این پس ارز مورد نیاز به سه گروه کالایی «اساسی و حیاتی»، «مواد اولیه و ضروری» و «کالا‌های با اولویت کمتر» تخصیص می‌یابد.

همچنین در این جلسه، اعضای شورای پول و اعتبار با بیان اینکه لازم است سیاست‌گذاری و تصمیم‌گیری درباره مسائل پولی و ارزی با محوریت این شورا انجام شود، پیشنهاد کردند با توجه به ترکیب تخصصی شورا و نیز حضور نمایندگان سه قوه و بخش خصوصی، تصمیم‌گیری در خصوص موضوعات مرتبط با سیاست‌های پولی و ارزی با حضور اعضای شورای پول و اعتبار انجام شود تا با رعایت ملاحظات همه جانبه، جامعیت تصمیم‌گیری‌ها بیش از پیش محقق شود.

همچنین در این جلسه برخی موضوعات در دستور جلسه بحث و بررسی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار