کد خبر:۶۹۲۳۱۶

ماجرای حمله ناجوانمردانه اسرائیل به کشتی «ماوی مرمره»

حادثه حمله سربازان اسرائیل به کشتی ماوی مرمره حامل کمک‌های بشردوستانه به مردم تحت محاصره غزه در آب‌های بین‌المللی و سفر جمعی از شاعران و نویسندگان به ترکیه مقدمات تالیف کتاب «شهید دهم» توسط حسن حسینی ارسنجانی را فراهم کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو،  حسن حسینی ارسنجانی در تازه‌ترین اثر خود اظهار داشت: «شهید دهم» عنوان مجموعه‌ای است که بزودی از سوی انتشارات سوره مهر روانه بازار کتاب خواهد شد.

وی در ادامه با اشاره به حمله اسرائیل به ماوی مرمره و شهادت نه نفر از مسافران این کشتی ابراز داشت: اسرائیل سال 2010 توسط کماندوهای واحد شایتت 13 ارتش خود به یک ناوگان دریایی حامل کمک‌های بشردوستانه تحت عنوان ناوگان آزادی به باریکهٔ غزه، حمله کرد. این کشتی قصد شکستن محاصره دریایی نوار غزه و رساندن کمک‌های بشردوستانه را داشت. نه مسافر روی کشتی اصلی، ماوی مرمره، طی زد و خوردی که در نتیجه ورود کماندوها به سطح کشتی درگرفت به شهادت رسیدند.

ارسنجانی بیان کرد: در این کشتی یک قناری بود که اسرائیل به او هم رحم نکرد و این قناری را کشت . از این رو من نام کتاب را اینگونه انتخاب کردم.

به گفته حسینی ارسنجانی، پس از این حادثه با جمعی از دوستان شاعر و نویسنده سفری به ترکیه داشتیم و در این سفر با برخی از حاضران در کشتی و یا خانواده شهدا به گفت‌وگو پرداختیم و ماحصل آن یادداشت‌ هایم از این سفر است.

این نویسنده خاطر نشان کرد: در این گفت‌وگوها از نحوه درگیری شهدا با اسرائیلی‌هایی که به زور قصد ورود به کشتی را داشتند مواردی مطرح شده است.چرا که مسافران کشتی در ابتدا برای دفاع به دلیل دست خالی بودن از تجهیزات کشتی استفاده کردند اما اسرائیلی‌ها راه ورود با هلی کوپتر را انتخاب کردند. در این کشتی «چتین اوغلو» قهرمان تکواندو هم حضور داشت که هر اسرائیلی که قصد ورود به کشتی را داشت او را خلع سلاح کرده و اسیر می‌کرد ولی درنهایت اسرائیلی ها از طریق زیر دریایی و تفنگ لیزری او را نیز به شهادت رساندند.

وی در پایان گفت: این کتاب درباره این حرکت غیر انسانی اسرائیل است که از زمان حرکت از تهران و سفر به ترکیه را شامل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار