آخرین وضعیت عمو قناد + عکس
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۴۲۵

آخرین وضعیت عمو قناد + عکس

مجری برنامه‌های کودک گفت: حدود یک هفته در بیمارستان بودم و امروز مرخص شدم. پزشکان گفتند یکی از رگ‌های قلبم گرفتگی دارد که به لطف خداوند با عمل آنژیو برطرف شد.

آخرین وضعیت عمو قناد + عکس

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «مجید قناد» مجری برنامه‌های کودک تلویزیون گفت: چندی پیش به دلایل کاری و ناراحتی‌هایی که برایم بوجود آمد، احساس ناراحتی در ناحیه قلبم بوجود آمد و همین مرا راهی بیمارستان کرد.

وی ادامه داد: حدود یک هفته در بیمارستان بودم و امروز مرخص شدم. پزشکان گفتند یکی از رگ‌های قلبم گرفتگی دارد که به لطف خداوند با عمل آنژیو برطرف شد.

آخین وضعیت عمو قناد + عکس

این مجری برنامه‌های کودک همچنین با اشاره به پایان برنامه «یه گله جا» که تا سال گذشته روی آنتن شبکه دو سیما رفت، گفت: سال جدید قرار بود تا با حمایت مدیریت پسماند و گردشگری تولید سری جدید را شروع کنیم که هنوز در حال گفت‌وگو با این دوستان و مدیران و مسئولان شبکه دو سیما هستیم.

 

نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
امیدوارم هر چه زودتر سلامتیشونو بدست بیارن
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار