نیرو‌های سوری شهرک‌های «دیرداما» و «البستان» را آزاد کردند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۷۹۲

نیرو‌های سوری شهرک‌های «دیرداما» و «البستان» را آزاد کردند

نیرو‌های سوری پس از درگیری شدید با گروهک‌های تروریستی تکفیری، دو شهرک «دیرداما» و «البستان» واقع در شمال غرب استان «سویدا» را آزاد کردند.
نیرو‌های سوری شهرک‌های «دیرداما» و «البستان» را آزاد کردند
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رصد مقاومت اسلامی نُجَباء، نیرو‌های سوری پس از درگیری شدید با گروهک‌های تروریستی تکفیری، دو شهرک "دیرداما" و "البستان" واقع در شمال غرب استان "سویدا" را آزاد کردند.

مراسلون هم گزارش داد که طی ساعات گذشته نیرو‌های سوری حملات مقدماتی به مواضع گروه‌های تروریستی در ریف شرقی "درعا" را آغاز کرده و برای شکستن خطوط دفاعی اولیه تروریست‌ها از موشک‌انداز و توپخانه استفاده کردند.

خبر دیگر اینکه در حمله جنگنده‌های ائتلاف آمریکایی به مناطق مسکونی حومه شرقی "دیرالزور" سوریه، شماری از مردم بی گناه به خاک و خون کشیده شدند.

اسپوتنیک گزارش داد که ارتش سوریه در منطقه "الهلبه" در شرق شهر "تدمر" مانع از عبور سه خودروی زرهی آمریکا شده و این خودرو‌ها را هدف قرار داده است.
پربازدیدترین آخرین اخبار