کد خبر:۶۹۳۸۹۱
شرکت توتال اعلام کرد

۲۰ سال آینده تقاضا برای گاز بیشتر از نفت خواهد بود

شرکت توتال فرانسه بعد از بررسی تقاضای نفت و گاز تا ۲ دهه آینده اعلام کرد تقاضا برای گاز بیشتر از نفت خام افزایش خواهد یافت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، براساس تحقیقاتی که شرکت فرانسوی توتال انجام داده است تقاضا برای گاز در دو دهه آینده در مقایسه با نفت خام به دلیل آلایندگی کمتر و حمل و نقل آسانتر به خصوص در آسیا افزایش می‌یابد.

بر همین اساس این شرکت فرانسوی قصد دارد مبلغی حدود ۱.۵ میلیارد دلار در تولید LNG سرمایه گذاری کند و جایگاه خود را به عنوان دومین تولیدکننده بزرگ ال ان جی در جهان تثبیت کند. در حال حاضر شرکت "شل" به عنوان نخستین تولید کننده ال ان جی در جهان است.

پاتریک پویان در کنفرانس گاز در آمریکا شرکت کرده است و در این کنفرانس رسما اعلام کرده است بعد از بررسی سناریو‌های مختلف طی ۲۰ سال آینده، ما انتظار داریم نرخ مصرف ال ان جی ۲ درصد افزایش یابد و این در حالی است که نرخ مصرف نفت حدود یک یا یک و نیم درصد بیشتر رشد نخواهد کرد.

این گفته‌های مدیرعامل توتال در حالی مطرح می‌شود که اداره اطلاعات انرژی آمریکا ارقامی را که برای مصرف ال ان جی در جهان تا ۲۰ سال اینده پیش بینی کرده است در همین حدود است.

به طوری که اداره اطلاعات انرژی آمریکا رسما اعلام کرده است انتظار می‌رود که LNG جهان تا سال ۲۰۵۰ به میزان متوسط ۱.۵ درصد رشد کند و این درحالی است که تقاضا برای نفت خام ۰.۷ درصد بیشتر رشد نخواهد کرد.

پویان معتقد است بعد از انجام سرمایه گذاری‌های جدید توتال در حوزه ال ان جی سهم این شرکت در تولید ال ان جی ۱۰ درصد رشد خواهد کرد که این موضوع برای توتال بسیار جذاب است.

توتال اعلام کرده است بعد از افزایش تولید گاز ال ان جی توسط توتال این شرکت کشتی‌های حمل کننده گاز ال ان جی خود را به ۱۳ کشتی افزایش خواهد داد.

این شرکت فرانسوی قصد داردبا افزایش سرمایه گذاری، زنجیره ارزش افزوده را برای تولید برق، پتروشیمی و حتی حمل و نقل محصولات تولیدی پتروشیمی نیز افزایش دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار