کد خبر:۶۹۴۰۶۴
پوتین خبر داد

خروج ۱۱۴۰ نظامی روس و ۱۳ هواپیما از سوریه/ خروج یگان‌های نظامی روسیه از سوریه ادامه دارد

رئیس‌جمهور روسیه از خروج تعدادی از یگان‌های نظامی این کشور از سوریه خبر داد و تأکید کرد که خروج نظامی روسیه از این کشور همچنان ادامه دارد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه امروز پنج‌شنبه اعلام کرد که در روز‌های اخیر تعداد هزار و ۱۴۰ نفر از نیرو‌های نظامی این کشور سوریه را ترک کرده و ۱۳ فروند هواپیما از این کشور در غرب آسیا خارج شده است.

بنا بر گزارش خبرگزاری «اینترفکس»، پوتین همچنین تأکید کرد که خروج نیرو‌های مسلح روسیه از سوریه همچنان ادامه خواهد داشت.

رئیس‌جمهور روسیه همچنین اعلام کرد که به زودی سامانه‌های موشکی بین‌قاره‌ای «آوانگارد» در اختیار ارتش روسیه قرار می‌گیرد.

«یوری بوریسوف» معاون وزیر دفاع روسیه چندی پیش اعلام کرد، وزارت دفاع این کشور قراردادی برای تولید سامانه‌های راهبردی مافوق صورت «آوانگارد» به امضا رسانده است.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در سخنرانی سالانه «وضعیت کشور» خود در تاریخ اول ماه مارس (۱۰ اسفندماه) از چندین سامانه و تجهیزات نظامی جدید و فوق پیشرفته رونمایی کرد که یکی از آن‌ها سامانه موشکی مافوق صوت آوانگارد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار