کد خبر:۶۹۴۷۴۰
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش:

۴ میلیون و ۹۶۲ هزار اثر در پاسخ به پرسش مهر ارسال شد

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: ۴ میلیون و ۹۶۲ هزار اثر به دبیرخانه پرسش مهر رسید که ۲ میلیون و ۹۵۵ هزار اثر مربوط به دانش‌آموزان، یک میلیون و ۸۶۸ هزار اثر مربوط به خانواده‌ها و ۱۳۸ هزار اثر مربوط به فرهنگیان بوده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کنگره نهایی پرسش مهر هجدهم رئیس جمهور امروز با حضور دستیار ویژه رئیس‌جمهور در حقوق شهروندی، وزیر آموزش و پرورش، دبیر کمیته ملی المپیک، تعدادی از مدیران آموزش و پرورش و جمعی از دانش آموزان شرکت کننده در باغ موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس آغاز شد.

علیرضا کاظمی معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در این مراسم اظهار کرد: پرسش مهر رئیس‌جمهور نشانه‌ای بر جایگاه رفیع و منیع نظام تعلیم و تربیت و نقش دانش‌آموزان، معلمان و مربیان در ساختن آینده ایران و بهترین بستر برای توسعه فرهنگی و نهادینه کردن آداب، اخلاق، فضایل و مهارت‌های ارتباطی در نسل آینده است.

وی با بیان اینکه این رخداد عظیم فرهنگی از چند جهت حائز اهمیت است، گفت: اولین موضوع، حضور رئیس جمهور در فضای آموزشی و پرورشی و جلب توجه جامعه به این نهاد فرهنگی و تربیتی بزرگ و ایجاد تفکر خلاق با پرسش از یک مسئله مهم فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است.

کاظمی ادامه داد: موضوع دیگر، حضور جامعه مخاطب گسترده شامل دانش‌آموزان، اولیا و معلمان آن هم در تمام سطوح، این مسئله را به یک مسئله فرهنگی فراگیر تبدیل کرده است و این رخداد را از همه رخداد‌های فرهنگی متمایز کرده است.

وی افزود: موضوع سوم، طرح اساسی‌ترین مسائل فرهنگی، سیاسی و اجتماعی و حساس کردن بزرگترین جامعه مخاطب نسبت به موضوعات مهم است که یقیناً به یک جریان فرهنگی و گفتمان غالب جامعه تبدیل می‌شود و علاوه بر این خلق آثار ارزشمند فرهنگی و هنری در بخش‌های مختلف می‌تواند در انتقال پیام به تمام سطوح جامعه، کمک شایانی کند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش به پرسش مهر هجدهم رئیس جمهور اشاره کرد و گفت: سؤال هجدهمین پرسش مهر این بود که «چگونه باید در محیط مدرسه تحمل و احترام به افکار دیگران و اخلاق و ادب را تمرین کنیم؟»

وی به اقدامات انجام شده برای پرسش مهر اشاره کرد و افزود: تهیه پوستر فراخوان ملی پرسش مهر در اوایل سال تحصیلی و ابلاغ به استان‌ها و اطلاع رسانی به جامعه مخاطب، فعال شدن کمیته‌های منطقه‌ای، استانی و کشوری و برگزاری بیش از ۱۴ جلسه ستاد مرکزی و بیش از ۱۰۰۰ جلسه در سطح مناطق از جمله اقدامات است.

کاظمی اضافه کرد: ۴ میلیون و ۹۶۲ هزار اثر به دبیرخانه پرسش مهر رسید که ۲ میلیون و ۹۵۵ هزار اثر مربوط به دانش‌آموزان، یک میلیون و ۸۶۸ هزار اثر مربوط به خانواده‌ها و ۱۳۸ هزار اثر مربوط به فرهنگیان بوده است.

وی افزود: ۲۶۶ اثر از بیش از ۳۰ کشور به دبیرخانه پرسش مهر هجدهم رئیس جمهور رسید که نشان‌دهنده استقبال جامعه مخاطب از این حرکت فرهنگی است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: امروز شاهد برگزاری پرسش مهر هجدهم رئیس جمهور با حضور ۱۸۰ نفر برگزیده و منتخب در ایستگاه پایانی هستیم.
انتهای پیام/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار