آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۵۸۲۶

اقدام تلافی جویانه روسیه برابر جنگ تجاری آمریکا

پس از آنکه واشنگتن برای واردات آلومینیوم و فولاد از روسیه تعرفه گمرکی اعمال کرد، مسکو نیز برای واردات برخی کالاهای آمریکایی تعرفه گمرکی ۲۵ تا ۴۰ درصدی اعمال می‌کند.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، ماکسیم اورشکین، وزیر اقتصاد روسیه، اعلام کرد: مسکو در اقدام متقابل علیه آمریکا بر واردات تعداد مشخصی از کالا‌های آمریکایی که در روسیه تولید داخل دارند تعرفه گمرکی ۲۵ تا ۴۰ درصدی اعمال خواهد کرد.

وی ادامه داد: این تعرفه‌ها شامل واردات تجهیزات نفتی و گازی، ماشین‌آلات راه‌سازی، برخی تجهیزات حفاری و همچنین فیبر نوری خواهد بود.

بنا به گفته این وزیر روسی، مسکو حق دارد تا به صورت متقابل در واردات ۵۳۷.۶ میلیون دلار کالا از آمریکا دقیقاً در برابر با صادرات فولاد و آلومینیوم از روسیه به آمریکا، تعرفه وارد کند.

اورشکین گفت: در حال حاضر این تعرفه‌ها تنها بر واردات ۸۷.۶ میلیون دلار کالا از آمریکا اعمال خواهند شد و این حق اقدام متقابلی است که روسیه برمبنای قوانین سازمان تجارت جهانی می‌تواند بردارد.

وزیر اقتصاد روسیه گفت: روسیه هم‌اکنون منتظر تصمیم سازمان تجارت جهانی است تا مشخص شود تا اقدامات آمریکا ناقض قوانین این سازمان است یا خیر. در صورتی که اقدامات آمریکا ناقض قوانین سازمان تجارت جهانی تشخیص داده شوند، روسیه بر واردات ۴۵۰ میلیون دلار دیگر از آمریکا نیز تعرفه اعمال خواهد کرد. این تعرفه بر ۸۷.۶ میلیون دلار کالای آمریکایی توسط روسیه اقدامی است که این کشور می‌تواند بدون اجازه سازمان تجارت جهانی انجام دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار