کد خبر:۶۹۶۸۹۳
با همکاری شرکت کره‌ای؛

شرکت هندی کاتالیست‌های تجزیه‌کننده ذرات آلاینده را توسعه می‌دهد

یک شرکت هندی با همکاری شرکت نانو در کره‌جنوبی قصد دارد با طراحی و توسعه نوعی کاتالیست، آلایندگی گاز‌های خروجی کارخانه‌هایی که با ذغال سنگ کار می‌کنند را کاهش دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بارات هیوی الکترونیکس (BHEL) در یک همکاری مشترک با شرکت نانو (Nano) در کره‌جنوبی قصد دارد کاتالیست‌های SCR را برای استفاده در کارخانه‌هایی که با ذغال‌سنگ کار می‌کنند، طراحی کند. این کاتالیست‌ها قادرند ترکیبات NOx را تجزیه کرده و انتشار ذرات آلاینده را کنترل کنند.

میزان انتشار گاز‌های Sox و NOx در کارخانه‌ها باید در حد مشخصی کنترل شود که این حد توسط وزارت محیط زیست و جنگل‌داری تعیین می‌شود. شرکت بارات قصد دارد روی توسعه‌ کاتالیست‌هایی کار کند که قادر به تجزیه ذرات آلاینده و رسیدن به محدوده تعیین شده‌است.

براساس این توافق‌نامه، بارات هیوی الکترونیکس می‌تواند فناوری پیشین خود را ارتقا داده و سامانه‌ کنترل انتشار گاز‌های آلاینده جدیدی را طراحی و تولید کند. بارات هیوی الکترونیکس اولین شرکت هندی دارنده‌ این فناوری خواهد بود و می‌تواند کاتالیست‌های SCR را در قالب پیشگامی Make in India تولید کند.

شرکت نانو کره‌جنوبی در تولید کاتالیست‌های SCR پیشرو بوده و مواد اولیه و فناوری برای تولید این کاتالیست‌ها را در اختیار کشور‌های مختلف از جمله آلمان، فرانسه، ایتالیا، چین و تایوان قرار می‌دهد.

شرکت نانو یکی از شرکت‌های فعال در حوزه‌ مواد سرامیکی و کاتالیستی است که نانوفتوکاتالیست‌هایی را به تولید انبوه می‌رساند. این شرکت از سال ۲۰۰۱ تولید خود را آغاز کرده و محصولات خود را به تأیید وزارت تجارت کره‌جنوبی رسانده‌است. شرکت نانو از سال ۱۹۹۸ فعالیت تحقیق و توسعه‌ای خود را آغاز کرده بود و در سال ۲۰۰۲ تولید انبوه سرامیک‌های لانه‌زنبوری خود را شروع کرد.

این شرکت علاوه‌بر فتوکاتالیست، مواد روانساز نیز تولید می‌کند. کلیدی‌ترین بخش این شرکت، بخش تحقیق و توسعه‌ آن است که در آن سه تیم مختلف با توجه به اهداف خود فعالیت می‌کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار