کد خبر:۶۹۶۹۸۳
محمدیان افتتاحیه نخستین دوره طرح «ضیافت رضوی»:

رهبر انقلاب پیگیر اجرای طرح ملی «ضیافت رضوی» بودند/خیمه‌های معرفت الهی را در دانشگاه‌ها برپا کنید

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه‌ها گفت: رهبر انقلاب پیگیر اجرای این طرح ملی بودند که امیدواریم برگزاری آن باعث ایجاد حرکات مبارکی در دانشگاه‌ها شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آئین افتتاحیه نخستین دوره طرح ملی «ضیافت رضوی» ویژه فعالان سیاسی فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور، شامگاه جمعه بیست و دوم تیرماه ۱۳۹۷ در جوار بارگاه منور رضوی برگزار شد.

در این مراسم که به همت مرکز فرهنگی آموزشی دانشگاهیان (مفاد) در رواق شیخ حر عاملی حرم مطهر برگزار شد، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های سراسر کشور حضور یافتند و به ایراد سخنرانی پرداختند.

وی در ابتدای سخنان خود ضمن ابلاغ سلام مقام معظم رهبری به دانشجویان شرکت کننده در این طرح عظیم، اظهار کردند: رهبر انقلاب پیگیر اجرای این طرح ملی بودند که امیدواریم برگزاری آن باعث ایجاد حرکات مبارکی در دانشگاه‌ها شود.

محمدیان با بیان اینکه شرکت کنندگان در طرح «ضیافت رضوی» برگزیدگان دانشگاه‌های خود هستند، خاطرنشان کردند: باور ما این است که شما می‌توانید خیمه‌های معرفت الهی را در دانشگاه‌ها برپا کنید.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در بخش اصلی سخنان خود، ضمن طرح این پرسش از دانشجویان که «آیا تا کنون فهرستی از سرمایه‌های زندگی خود تهیه کرده‌اید؟!» در پاسخ به آن ابراز داشتند: معمولا در نگاه اول، بعد مادی سرمایه به ذهن متبادر می‌شود که معمولا جوانان در آن زمینه مشکلاتی دارند، اما مقصود اصلی سرمایه‌هایی است که در وجود جوانان قرار دارد و ثروتمندان حاضرند اموال خود را به پای آن بریزند.

وی افزود: تمام سرمایه‌های وجود انسان در زمانی که مسأله حیات و بقای انسان در میان باشد، فدای آن می‌شوند، اما یک سرمایه وجود دارد که انسان حاضر است حتی حیات خود را فدای آن کند. «ایمان» آن سرمایه‌ای است که اگر واقعی باشد و در دل انسان جا بیفتد، او حاضر می‌شود از تمام سرمایه‌های خود بگذرد، اما ایمانش لطمه نخورد.

محمدیان یادآور شد: اکثر ما برای سرمایه ایمان خود زحمت زیادی نکشیده‌ایم و به برکت نان حلال پدر و مادر و پاکی و صداقت آن‌ها این سرمایه در اختیار ما قرار گرفته است، درحالیکه عده‌ای عمر خود را برای رسیدن به ایمان سپری می‌کنند تا به اهل بیت (ع) برسند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه به هیچ کس تضمین داده نشده که ایمانش تا ابد باقی خواهد ماند، اظهار کرد: ایمان و عمل صالح به تنهایی برای سعادت انسان کفایت نمی‌کند و خداوند متعال در سوره مبارکه نصر، دو مسأله «تواصی به حق» و «تواصی به صبر» را به عنوان مکمل‌هایی برای ایمان و عمل صالح معرفی می‌فرماید.

محمدیان تصریح کرد: همه ما نسبت به حق شناخت داریم، اما آنچه مهم است، تشخیص حق در فراز و نشیب‌های زندگی است که به راحتی امکان پذیر نیست و گاهی ممکن است انسان از تداوم راه حق باز بماند؛ لذا مؤمنان باید یکدیگر را به فاصله نگرفتن از حق سفارش کنند.

وی در تعریف مفهوم «تواصی به صبر» نیز خاطرنشان کردند: گاهی انسان در مسیر حق آنقدر مورد تهاجم قرار می‌گیرد که ممکن است با خودش بگوید «دیگر بس است! چرا فقط ما باید مشکلات و کمبود‌ها را تحمل کنیم؟» پاسخ این است که راه حق برای برخی افراد خستگی ایجاد می‌کند و از همین رو باید سفارش به ایستادگی بین مؤمنان وجود داشته باشد.

محمدیان با بیان این که «وعده خداوند، وعده صادق است»، تصریح کردند: ۴۰ سال است که خداوند در این کشور، هر روز تحقق وعده‌های خود را به ما نشان داده است. ملتی که در یک گوشه از دنیا در برابر قدرت‌های جهانی ایستادگی کرده و پس از ۴۰ سال به جایی رسیده که از هزاران کیلومتر دورتر، مبارزه علیه سلطه جهانی را مدیریت می‌کند، در شرایطی انقلاب اسلامی خود را به پیروزی رسانده بود که بلوک شرق، دین را افیون ملت‌ها می‌دانست و بلوک غرب از مرگ خدا سخن می‌گفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار