آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۷۸۵۰

مذاکرات عضویت مقدونیه و آلبانی در اتحادیه اروپا از سرگرفته می‌شود

اتحادیه اروپا قرار است تا کمتر از یک سال دیگر روند مذاکرات برای عضویت آلبانی و مقدونیه در این اتحادیه را از سر گیرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، قرار است تا کمتر از یک سال دیگر و در ژوئن ۲۰۱۹ اتحادیه اروپا گفتگوهای رسمی پیرامون عضویت آلبانی و مقدونیه را در این اتحادیه از سر گیرد.

ماه گذشته اعضای اتحادیه اروپا به درخواست فرانسه و هلند، تصمیم گیری در مورد عضویت دو کشور مذکور را با هدف انجام برخی اصلاحات و برنامه‌های مورد نظر به مدت یکسال به تعویق انداخته بودند.

گفته شده عمده اصلاحات درخواست شده اتحادیه اروپا در مورد آلبانی و مقدونیه مرتبط با حوزه‌های قضایی-جنایی و مبارزه با فساد است.

در همین ارتباط نیز یوهانس هان، مقام بلندپایه اروپایی در مقدونیه اعلام کرد که بررسی‌ها و تحقیقات لازم برای عضویت این کشور در اتحادیه اروپا آغاز شده است.

هان همچنین از دعوت مقدونیه برای عضویت در ناتو خبر داد و اعلام کرد عضویت مقدونیه در ناتو پس از اصلاح نام رسمی این کشور و توافق با یونان صورت گرفته است.

ماه میلادی گذشته مجلس مقدونیه توافق‌نامه حاصل با یونان به منظور تغییر اسم مقدونیه به عنوان «جمهوری مقدونیه شمالی» را تصویب کرد و این موضوع با استقبال اتحادیه اروپا روبرو شده است.

پیش از این نام مقدونیه تحت عنوان «جمهوری مقدونیه یوگسلاوی سابق» یکی از موارد چالش برانگیز در ارتباط با یونان به عنوان یکی از اعضای اتحادیه اروپا به شمار می‌رفت و این اختلافات طی سه دهه گذشته و از زمان فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی، روابط دو کشور را تحت تاثیر قرار داده بود.

آتن همواره از به رسمیت شناختن  نام پیشین مقدونیه خودداری و اعلام کرده بود که این نام‌گذاری بطور ضمنی به ادعاهای سرزمینی مقدونیه در قبال مناطق شمالی یونان که آنها نیز مقدونیه نام دارند، اشاره دارد.

پس از توافق تغییر نام مقدونیه، راه این کشور برای عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا هموار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار