آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۸۵۲۴

پلیس هالیوود از ترس گروگانگیری فروشگاهی را محاصره کرد

رسانه‌های آمریکایی بامداد یکشنبه از احتمال وقوع گروگانگیری در فروشگاهی در منطقه «هالیوود» لس‌آنجلس خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو رسانه‌های آمریکایی بامداد یکشنبه (عصر شنبه به وقت محلی) از احتمال گروگانگیری در فروشگاهی در منطقه «هالیوود» لس‌آنجلس ایالت کالیفرنیا خبر دادند.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «سی. ان. ان»، یک راننده که تحت تعقیب خودرو‌های پلیس قرار داشته، پس از ناتوانی در کنترل خودرو و تصادف، از اتومبیل پیاده و وارد یکی از شعب فروشگاه‌های زنجیره‌ای «تریدر جو'ز» (Trader Jo's) شده است.

پلیس هنوز وقوع گروگانگیری در فروشگاه را تایید نکرده و با انتشار یک توییت، این رخداد را یک «حادثه فعال پلیسی» توصیف کرده و از اهالی این منطقه خواسته از محل وقوع حادثه دور بمانند. یک سخنگوی پلیس به سی. ان. ان گفته راننده پیش از این حادثه به سمت دو زن تیراندازی کرده و به همین دلیل تحت تعقیب پلیس قرار داشته است.
 
پلیس هالیوود از ترس گروگانگیری فروشگاهی را محاصره کرد
پلیس هالیوود از ترس گروگانگیری فروشگاهی را محاصره کرد

تصاویر منتشر شده از محل حادثه نشان می‌دهد ده‌ها پلیس به شدت مسلح که جلیقه‌های ضدگلوله به تن دارند، ساختمانی را که گفته می‌شود مهاجم احتمالی در آن حضور دارد، محاصره کرده است. برخی از کاربران شبکه‌های اجتماعی از شنیده شدن صدای تیراندازی در فروشگاه خبر داده‌اند، اما پلیس هنوز این خبر را تایید نکرده است.

بر اساس تصاویر زنده شبکه‌های آمریکایی، پلیس با استفاده از نردبان در حال خارج کردن مردم از طریق پنجره طبقه دوم فروشگاه است. یک زن ۲۰ ساله به بیمارستان منتقل شده، اما به گفته سی. ان. ان حال این زن خوب است.

هنوز درباره هویت و انگیزه مهاجم احتمالی خبری منتشر نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار