آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۱۳۱

مخالفت نمایندگان مجلس با بررسی لایحه حمایت از کودکان در کمیسیون قضایی

نمایندگان با بررسی لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان براساس اصل ۸۵ قانون اساسی مخالفت کردند.
مخالفت نمایندگان مجلس با بررسی لایحه حمایت از کودکان در کمیسیون قضایی

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو،نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز سه شنبه (2 مردادماه 97) پارلمان لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان براساس اصل 85 قانون اساسی را بررسی و با آن مخالفت کردند.

نمایندگان در نشست علنی روز یکشنبه گذشته با بررسی اولویت دار لایحه مذکور با 129 رأی موافق، 57 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 245 نماینده حاضر در صحن موافقت کرده بودند که در این میان برخی از نمایندگان درخواست بررسی لایحه حمایت از کودکان و نوجوانان در کمیسیون تخصصی حقوقی و قضایی را براساس اصل 85 قانون اساسی دادند.

در اصل هشتاد و پنجم قانون اساسی آمده است:

سمت نمایندگی قایم به شخص است و قابل واگذاری به دیگری نیست. مجلس نمی تواند اختیار قانونگذاری را به شخص یا هیأتی واگذار کند ولی در موارد ضروری می تواند اختیار وضع بعضی از قوانین را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون های داخلی خود تفویض کند، در این صورت این قوانین در مدتی که مجلس تعیین می نماید به صورت آزمایشی اجرا می شود و تصویب نهایی آنها با مجلس خواهد بود.

همچنین، مجلس شورای اسلامی می تواند تصویب دایمی اساسنامه سازمان ها، شرکت ها، مؤسسات دولتی یا وابسته به دولت را با رعایت اصل هفتاد و دوم به کمیسیون های ذیربط واگذار کند و یا اجازه تصویب آنها را به دولت بدهد، در این صورت مصوبات دولت نباید با اصول و احکام مذهب رسمی کشور و یا قانون اساسی مغایرت داشته باشد، تشخیص این امر به ترتیب مذکور در اصل نود و ششم با شورای نگهبان است . علاوه بر این مصوبات دولت نباید مخالف قوانین و مقررات عمومی کشور باشد و به منظور بررسی و اعلام عدم مغایرت آنها با قوانین مزبور باید ضمن ابلاغ برای اجرا به اطلاع رییس مجلس شورای اسلامی برسد.

با 48 رأی موافق، 134 رأی مخالف و 8 رأی ممتنع از مجموع 244 نماینده حاضر در صحن مخالفت کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار