آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۲۵۵
پیروزبخت:

تاییدیه‌های سازمان ملی استاندارد در بسیاری از کشور‌های جهان قابل قبول است

رئیس سازمان ملی استاندارد کشور گفت: تاییدیه‌های سازمان ملی استاندارد برای بسیاری از کشور‌های جهان قابل قبول است و اگر شرکت دانش بنیانی بخواهد محصولات خود را صادر کند باید این استاندارد‌ها را داشته باشد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو نیره پیروزبخت رئیس سازمان ملی استاندارد کشور ظهر امروز در مراسم اعطای گواهی نامه کیفیت به شرکت‌های دانش بنیان که در محل معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد گفت: در قانون قدیم استاندارد‌های پژوهشی وجود نداشت، اما امروز برای استانداردسازی شرکت‌های دانش بنیان محور‌های مختلفی مشخص شده و برای کمک به نوآوری و انطباق شرکت‌های دانش بنیان با استاندارد‌های جهانی در داخل کشور توانسته ایم استانداردی را تدوین کنیم که در عرصه‌های بین المللی نیز قابل استفاده باشد.

وی تاکید کرد: اگر شرکتی بخواهد در مجامع بین المللی حضور پیدا کند و یا کالای خود را به سایر کشور‌ها صادر نماید باید استاندارد‌های خاصی را در سطح بین المللی داشته باشد تا خریدار به آن اعتماد کند علاوه بر این محصولات دانش بنیان ضوابط خاص خود را دارند در گذشته بسیاری از شرکت‌ها می‌توانستند به استاندارد‌های امریکایی و اروپایی دست پیدا کنند، اما امروز با وجود شرایط تحریم مشکلاتی وجود دارد که ما را به فکر تدوین استاندارد‌های خاص انداخت.

پیروزبخت تاکید کرد: تاییدیه‌های سازمان ملی استاندارد برای بسیاری از کشور‌های جهان قابل قبول است و اگر شرکت دانش بنیانی بخواهد محصولات خود را صادر کند باید این استاندارد‌ها را داشته باشد.

رئیس سازمان ملی استاندارد کشور در خصوص ساز و کار دریافت این استاندارد توضیح داد: پس از اینکه شرکتی توانست عنوان دانش بنیان داشته باشد باید برای دریافت استاندارد‌های لازم به سازمان ملی استاندارد مراجعه کند که فرایند انجام این کار با کمک معاونت علمی و فناوری تسهیل شده است.

وی ادامه داد: سازمان ملی استاندارد هیچ محدودیتی برای صدور گواهی نامه انطباق ندارد و امیدواریم بتوانیم به کمک سازمان‌های مختلف استانداردسازی محصولات دانش بنیان را جلو ببریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار