آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۹۷۳۹

دیدار اسد با خانواده‌های نظامیان روسی کشته شده در جنگ سوریه

رئیس‌جمهور سوریه با خانواده‌های کشته شدگان روسی در سوریه دیدار کرد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت اینترنتی النشره، بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه در دیدار با خانواده‌های کشته شدگان روسی در سوریه گفت: ما همواره به قهرمانان افتخار می‌کنیم. قهرمانان برای ما افرادی هستند که از وطن ما دفاع کردند. پدران، خواهران و برادران و زنان آن ها نیز برای ما قهرمان هستند و ما همانطور که به یک قهرمان سوری افتخار می‌کنیم به آن‌ها نیز افتخار خواهیم کرد.
وی گفت: پدران، برادران، همسران و فرزندان شما با تروریسم در سوریه جنگیدند، این تروریسمی است که از کشوری به کشور دیگر منتقل می‌شود و مردم را در هر مکانی می‌کشد. آن‌ها فقط از مردم سوریه دفاع نکردند بلکه از مردم روسیه و مردم کشورهای دیگر نیز دفاع کردند.
بشار اسد گفت: ما در وضعیت شبیه به جنگ بزرگی که روسیه در زمان حمله نازی‌ها با آن مواجه شد، به سر می‌بریم. آن‌ها شروع به کشتن میلیون‌ها روسی کردند تنها به این دلیل که وطنشان را دوست داشتند اما روسیه و قهرمانانش در آن زمان تنها از وطنشان دفاع نکردند بلکه از تمامی بشریت دفاع کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار