آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۰۴۴۶

محرومیت ۴ میلیون نفر در «آسام» هند از حق شهروندی

سازمان ثبت احوال کشور هند اعلام کرد نام ۴ میلیون شهروند هندی مقیم آسام در اسناد و دفاتر رسمی و دلتی ثبت نشده است.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از هندوستان تایمز، نام ۴ میلیون نفر در آمار دولتی ایالت آسام هند ثبت نشد. یکی از مقامات سازمان ثبت احوال کشور هند روز دوشنبه اعلام کرد از ۳۲ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر شهروند هندی مقیم ایالت آسام تنها نام ۲۸ میلیون و ۹۰۰ هزار نفر در اسناد و دفاتر رسمی و دولتی ثبت شده و نام ۴ میلیون نفر از قلم افتاده است.

این در حالی است که پیش از این در سال ۲۰۱۷ نام تنها ۱۹ میلیون تن از شهروندان این ایالت ثبت رسمی شده بود. ایالت آسام مملو از مهاجرانی است که دهه‌ها است از بنگلادش به هند سفر کرده و در این کشور اقامت گزیده اند.

این مهاجران هر چند از دهه هفتاد میلادی در هند هستند، اما به دلیل اینکه پیش از تاریخ ۲۴ مارس ۱۹۷۱ درخواست ملیت هندی را نکرده اند اکنون چهار دهه است که در این کشور بدون اوراق هویت زندگی می‌کنند. بنگلادش در سال ۱۹۷۱ به عنوان کشوری مستقل از پاکستان جدا شد و این استقلال هزینه‌های زیادی برای شهروندان این کشور داشت.

سازمان‌های حقوق بشری وابسته به سازمان ملل نسبت به انفعال دولت هند در اعطای ملیت و ثبت شهروندانی که تبار هندی ندارند بار‌ها به مقامات این کشور هشدار داده است.

به گفته این سازمان‌ها عدم دسترسی این شهروندان به اوراق هویتی علیرغم دهه‌ها زندگی در هند، عامل اصلی تبعیض و سرکوب آنهاست و بسیاری از این افراد به عنوان نیروی کار ارزان قیمت در این کشور مورد سواستفاده کارفرمایان قرار می‌گیرند.

از زمان به قدرت رسیدن حزب ملی گرای بهاراتیاجاناتا (بی، جی، پی) روند کسب هویت این افراد دشوارتر شده است و برخی نیز تابعیت کشور هند را از دست داده اند. از سال ۲۰۱۶ زمانی که «نارندرا مودی»، نخست وزیر هند به قدرت رسیده است ماهانه بطور متوسط هزارنفر به اتهام «خارجی بودن» از این کشور اخراج می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار