کارگاه آموزشی پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت تربیت جنسی با حضور ۷۰ نفر از مربیان بهداشت استان خراسان جنوبی و مشارکت استانداری در دانشگاه بیرجند برگزار شد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی، اولین کارگاه آموزشی در راستای اجرای طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی با محوریت تربیت جنسی در سالن شهید بهشتی پردیس شهدای دانشگاه بیرجند برگزار شد.
این کارگاه با حضور ۷۰ نفر از مربیان بهداشت استان خراسان جنوبی و مشارکت استانداری، معاونت بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، سمن رویش روان و تندرستی بیرجند برگزار شد.
احمد خامسان رئیس دانشگاه بیرجند، ضمن توضیحاتی درباره طرح تربیت جنسی، اهداف و روند اجرایی این طرح گفت: نحوه همکاری و پیاده سازی این طرح باید متناسب با فرهنگ ایرانی اجرا شود.
مجری طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، تربیت جنسی را از ضروریات جامعه امروزی دانست و اظهار داشت: اگر این امر جدی گرفته نشود در آینده با عواقب زیان بار آن مواجه خواهیم شد.
در بخش دوم این کارگاه هادی صمدیه کارشناس مشاور مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند در خصوص مراحل رشد روانی و جنسی کودکان توضیحاتی را ارائه کرد.
بخش پایانی این کارگاه به کار گروهی اختصاص داشت و طی آن کاربرگهایی با محتوای سناریوهای جنسی کودکان در اختیار هر گروه قرار گرفت تا پیشنهادها و راهکارهایی درباره مسائل جنسی کودکان بیان شود.
مربیان آموزش دیده در این طرح میتوانند در آینده دورههای آموزشی ویژهی گروههای هدف (کودکان، دانش آموزان، جوانان در آستانه ازدواج و والدین) را برگزار نمایند.
کارگاه مذکور اولین کارگاه از مجموعه آموزشهایی است که قرار است در قالب طرح پیشگیری از آسیبهای اجتماعی به کارشناسان بهداشتی خانههای بهداشت استان، مربیان مهدکودکها، مشاوران آموزش وپرورش و کارکنان زیرسن ۴۰ سال و متأهل استان و افراد در معرض آسیب ارائه شود.