آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۱۱۶
وزیر خارجه اردن:

با روسیه درباره بازگشایی مرز با سوریه رایزنی کرد‌ه‌ایم

وزیر خارجه فرانسه از کار بر روی نقشه راهی برای سوریه خبر داد و وزیر خارجه اردن اعلام کرد دولت سوریه درخواستی برای بازگشایی مرزها نداشته اما «امان» در این باره با روس‌ها رایزنی کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ژان ایو لو دریان» وزیر خارجه فرانسه که دیروز (چهارشنبه) وارد اردن شده، در کنفرانسی خبری با همتای اردنی خود «ایمن الصفدی» حاضر شد.

بر اساس گزارش شبکه «روسیا الیوم»، لو دریان گفت: «با اردن در راستای ایجاد نقشه راهی کار می‌کنیم که اجازه خروج از بحران سوریه و حصول راه‌حل سیاسی در این زمینه را دهد؛ گزینه سیاسی تنها راه‌حل سیاسی برای سوریه است.»

وی افزود: «با شاه اردن (عبدالله دوم) در راستای پیشنهاد فرانسه برای تقویت امنیت مرزهای اردن صحبت خواهیم کرد. جامعه بین‌‌المللی باید به اردن به عنوان طرفی که از بخش زیادی از آوارگان سوری میزبانی می‌کند، کمک کند.»

الصفدی هم گفت: «ما برای حصول راه‌حل سیاسی در سوریه اصرار داریم و می‌خواهیم جنگ متوقف شود.»

وی تصریح کرد: «دولت سوریه از ما درخواست نکرده که مرزها را باز کنیم، اما ما این موضوع را با روسیه بررسی کرده‌ایم و زمانی که شرایط سیاسی و امنیتی فراهم شود، این کار را انجام خواهیم داد.»

وزیر خارجه اردن گفت، مسأله آوارگان سوری همچنان وجود دارد و جامعه بین‌المللی باید به اردن (به عنوان میزبان آوارگان) کمک کند.

بر اساس اعلام «کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد» حدود 600 هزار آواره سوری در اردن زندگی می‌کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار