رئیس مرکز مطالعات و تدوین آیین نامههای رزمی نزاجا گفت: اولین همایش ملی ایده پردازی شهید نامجو با جضور شرکتهای دانش بنیان، علمی و فرهنگی دانشگاهها و نیروهای مسلح روز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، امیر سرتیپ عبدالرحیم لطفی رئیس مرکز مطالعات و تدوین آیین نامههای رزمی نزاجا در نشست خبری چهارمین جشنواره سازمانی و اولین جشنواره ملی ایده پردازی که صبح امروز با حضور مسئولین عالی رتبه کشوری و لشکری از جمله فرماندهدکل ارتش، وزرا و نمایدگان مجلس در مرکز مطالعات راهبردی نیروی زمینی ارتش برگزار شد گفت: مرکز مطالعات راهبردی در جهت تدبیر مقام معظم رهبری مبنی بر استفاده از ظرفیتهای داخلی کشور چهارمین جشنواره سازمانی و اولین همایش ملی ایده پردازی شهید نامجو با جضور شرکتهای دانش بنیان، علمی و فرهنگی دانشگاهها و نیروهای مسلح روز دوشنبه ۲۲ مرداد ماه برگزار خواهد شد. وی از برگزاری نمایشگاهی در حاشیه این همایش خبر داد و گفت: نیروهای مسلح، شرکتهای دانش بنیان مراکز علمی و دانشگاهی محصولات خود را در این نمایشگاه ارائه خواهند کرد.
لطفی هدف از برگزاری این جشنواره را بهره مندی از دانش و ایده های نو دانست و گفت: ساختار سازمان در حوزه دفاع، سرمایه انسانی، تکنیک ها و تاکتیکها و تجهیزات نوین در حوزه دفاع محور های اصلی همایش ملی ایده پردازی است. همچنین برای شرکت کنندگان نشست های علمی و امکان ارائه ایده ها به مسئولان و در صورت تایید امکان عقد قرارداد وجود دارد.
وی افزود: با حضور مسئولان کشوری و لشکری از ایده های که در سالهای گدشته ارائه شده و به تولید انبوه رسیده رو نمایی می شود . ما ارتباط خوبی با دانشگاه های ارتش، تهران و دانشگاه آزاد اسلامی داریم و تلاش ما بر استفاده از ایده های نو است.
رئیس مرکز مطالعات و تدوین آیین نامه های رزمی نزاجا گفت: این جشنواره در ستاد مرکزی نیروی زمینی ارتش و با حضور فرمانده کل ارتش و جمعی از مسئولان کشوری و لشکری برگزار می شود.
لطفی در ادامه تصریح کرد: نیروی زمینی در حوزه بهره برداری از ایده نخبگان و شرکت های دانش بنیان محدودیت اعتباری ندارد . برای این جشنواره ۳ هزار ایده ارسال شد که ۳۶ ایده که کاربردی هستند گزینش و از این تعداد ۲۱ ایده صنعتی و ۱۵ ایده نظری است.
وی در پایان اظهار داشت: هدف ما این است که با توجه به فرامین فرماندهی معظم کل قوا در استفاده از توان داخلی همه توان خود را برای شناخت، بهرهبرداری و شکوفایی دانش و فناوری داخلی قرار دهیم تا بتوان کشور را بی نیاز کرد.