دانشجوی دانشکده مکانیک دانشگاه شیراز در رابطه با نحوه اخراجش از دانشگاه گفت: متاسفانه مسئولان دانشگاه با بهانههای واهی من را هم مانند برادرم اخراج کردند.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طی چند وقت اخیر شاهد اخراج استادان انقلابی در دانشگاهها و به خصوص دانشگاه شیراز بودهایم؛ موضوعی که هنوز هم از سوی مسئولان دانشگاه در ابهام ماند و بدون ارائه دلایل قانعکننده رها شد.
دانشکده مهندسی برق دانشگاه شیراز سه تن از استادان ممتاز این بخش را از دانشگاه اخراج کرد؛ علی حقدل، دارای مدرک دکترای مهندسی مخابرات و حافظ کل قرآن و علیرضا و حامد مسندی شیرازی که برادر هستند، از دانشگاه شیراز در حال تحقیق در حوزه موشکی بودند که اخراج آنها موجب شد تا برداران مسندی دوباره به خارج از کشور مهاجرت کنند.
بعد از اخراج این اساتید انقلابی، حالا نوبت به برادر علی حقدل، مبین رسید؛ مبین که دانشجوی دکترای دانشکده مکانیک دانشگاه شیراز تحصیل می کرد، در مقاطع کارشناسی و ارشد جزو دانشجویان ممتاز این دانشگاه بود.
مبین حقدل با شروع فعالیت در زمینه دفاعی و موشکی، بهجای تشویق و حمایت، با سنگاندازی برخی اساتید و مسئولان دانشگاه مواجه شد؛ مسئولان دانشگاه معتقد بودند مبین کارهای تحقیقاتی متفرقه انجام می دهد.
مبین حقدل در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزای دانشجو، در رابطه با نحوه اخراجش از دانشگاه می گوید: متاسفانه مسئولان دانشگاه با بهانههای واهی من را هم مانند برادرم اخراج کردند. یکی از بهانههای آنها این بود که چرا با فلان استاد که در حوزه هوا و فضا فعالیت دارم، کارهای تحقیقاتی متفرقه انجام میدهید.
این دانشجوی مهندسی مکانیک ادامه می دهد: استادی که در مورد آن صحبت شد، یکی از اساتید شاخص در رشته هوا و فضاست و متأسفانه برخی اساتید حسادتهایی نسبت به وی داشتند و برخوردهای کاملاً بی منطقی را انجام میدادند.
حقدل تاکید کرده شاید ۵ تا ۶ بار به وزارت علوم نامه نوشتم و موضوع را مطرح کردم و حتی با وزیرعلوم هم حضوری صحبت کردم و قرار شد موضوع را پیگیری کند؛ اما متأسفانه هیچ اتفاقی رخ نداد.
این دانشجوی اخراجی می گوید: بعد از اینکه به بهانه پایین بودن نمره امتحان من را اخراج کردند، تنها درخواستم از وزارت علوم این بود که یک بازرس بیطرف را مشخص کنند تا نتیجه امتحانات را بررسی کند. کاری هم به دیدگاههای سیاسی و برخوردهای مغرضانه نداشتیم؛ مسئولان وزارت علوم حاضر نشدند که به این موضوع رسیدگی کنند.
او در ادامه می افزاید: ما حتی یک نامه هم به دفتر مقام معظم رهبری نوشتیم و درخواست کمک کردیم، دفتر معظم له از وزارت علوم توضیح خواست؛ اما به جای اینکه به کار ما رسیدگی شود، پای ما را به کمیته انضباطی کشیدند.
حقدل با اشاره به تحقیقاتی که در حوزه موشکی انجام داده، می گوید: براساس یک احساس وظیفه با تعدادی از اساتید و دوستان به دنبال تحقیقات در حوزه موشکی بودیم تا بتوانیم در مقابل دشمنان به اقتدار بیشتری برسیم؛ اما به ما میگفتند اگر تعهد بدهید سمت کارهای متفرقه نروید، میتوانیم به شما یک فرصت دیگر بدهیم.
این دانشجوی اخراجی اضافه کرد: یکی از اساتید دانشگاه به شدت ما را تشویق میکرد به خارج از کشور برویم. یکبار به او گفتم اگر قرار بود به خارج از کشور بروم در دوران قبل از دکترا میرفتم. شاید هرکس دیگری جای من بود با شرایطی که برای ما ایجاد کردند از ایران میرفت، ولی، چون برای خدمت به کشور برنامههای زیادی داشتم حاضر نشدم چنین کاری انجام دهم.
او می گوید: زمانی که امتحان جامع داشتیم تهمتهای زیادی به ما میزدند، مثلاً میگفتند درس نخواندهایم؛ اما اگر من دانشجوی درسخوانی نبودم، چگونه در دوره کارشناسی و ارشد رتبه اول میشدم. من تا آن زمان حتی یک درس را هم رد نشدم، چگونه مشکل داشتم.
حقدل تاکید می کند: متأسفانه دانشگاه کارشکنیهای بسیاری انجام داد، تهمتهای مختلفی به ما زده شد. سال گذشته دانشگاه شریف قبول شدم؛ اما به دلیل هزینههایی که داشت، نرفتم و فقط خواستم نشان دهم حرفهایی که میزدند درست نبود.
وی معتقد است: نباید در مقابل اساتید و دانشجویان انقلابی و کسانی که سعی دارند به کشور و مردم خدمت کنند، سنگاندازی شود.
اگر اخراج اینها با بهانه بوده پس چرا برخورد نمی کنند؟ چرا عذر مسئولین دانشگاه رو نمی خواین؟! این مملکت صاحب نداره مگه؟
اگر هم اخراج اینها به حق بوده پس الکی انگ سیاسی به موضوع نزنید. در این دوره جوون ها برای پول هرکاری می کنند و بعید نیست این دانشجوها برای جلب نظر این حرف ها رو زده باشند.
وقتی یک خبر رو صرفا برای اهداف سیاسی منتشر می کنید نتیجه اش میشه بدبینی نسبت به همه...
این اساتید غربزده این دانشجویان نخبه را از عمد اخراج کردند که آنها بروند و به غرب خدمت کنند. این چنین اساتیدی بجای دانشجویانشان باید از دانشگاه اخراج شوند. واقعا باید کمیته های بررسی تشکیل شود و اساتیدی که با کشور ایران دشمنی دارند شناسایی شوند و مورد تنبه و اخراج از دانشگاه قرار گیرند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
اگر هم اخراج اینها به حق بوده پس الکی انگ سیاسی به موضوع نزنید. در این دوره جوون ها برای پول هرکاری می کنند و بعید نیست این دانشجوها برای جلب نظر این حرف ها رو زده باشند.
وقتی یک خبر رو صرفا برای اهداف سیاسی منتشر می کنید نتیجه اش میشه بدبینی نسبت به همه...