
کد خبر:۷۰۳۳۴۵
از سوی کمیته داوران؛
ارزیابی طرحهای چالش «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغنهای خوراکی» آغاز شد
با پایان یافتن مهلت ثبتنام در چهاردهمین چالش نوآوری نانو، ارزیابی طرحهای نوآوری افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغنهای خوراکی آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اتمام مهلت قانونی ارائه طرحها در چالش «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغنهای خوراکی»، ارزیابی طراحهای ارائه شده آغاز شد. مهلت ثبتنام این چالش که اوایل خردادماه ۹۷ آغاز شده بود، پس از یک دوره تمدید، در تاریخ ۹ مردادماه پایان یافت. این چالش که بنا به تقاضای شرکت فرآوردههای روغنی ایران (فریکو)، تولیدکننده روغن خوراکی با نام تجاری «نینا»، طرح موضوع شده بود، توسط کارگروه صنعت و بازار ستاد توسعه فناوری نانو برگزار شد.
در مدت زمان ثبتنام در این چالش طرحهای مفهومی از سوی محققان و فناوران دریافت شد که از این تعداد نزدیک به ۳۴ درصد طرحها دارای نمونه اولیهای از طرح خود بودند. لازم به ذکر است که بیش از ۷۰ درصد طرحها به صورت گروهی یا تیمی در این رقابت ثبتنام نمودهاند.
از نظر رشته تحصیلی، بیشترین شرکتکنندگان از رشتههای شیمی، مهندسی شیمی وصنایع غذایی هستند که نیمی از کل شرکتکنندگان را شامل میشوند. علاوه بر ثبتنام تیمهای دانشجویی، بیشاز ۳۰ درصد طرحها نیز متعلق به اعضای محترم هیأتهای علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سطح کشور است.
هم اکنون با پایان یافتن مهلت ثبتنام، فرآیند ارزیابی طرحهای دریافتی توسط کمیته داوران چهاردهمین چالش نوآوری فناوری نانو آغاز شدهاست. شرکتکنندگان در این چالش میتوانند با ورود به سایت سامانه چالشهای نوآوری و فناوری نانو از آخرین وضعیت طرح خود در صفحه کاربری اختصاصی خود مطلع شوند. لازم به ذکر است که نتایج مربوط به هر طرح صرفا از طریق سامانه قابل مشاهده خواهد بود.
مطابق با برنامهریزی و اعلام قبلی صورت گرفته به منتخبان مرحلهی اول چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغنهای مایع خوراکی» همگام با پیشبرد طرح و ساخت نمونه طی مرحلهی دوم، تا سقف ۵۰ میلیون ریال تسهیلات حمایتی شامل کمک هزیتهی نقدی و اعتبار شبکهی آزمایشگاهی فناوری نانو، اختصاص داده خواهد شد.
در مدت زمان ثبتنام در این چالش طرحهای مفهومی از سوی محققان و فناوران دریافت شد که از این تعداد نزدیک به ۳۴ درصد طرحها دارای نمونه اولیهای از طرح خود بودند. لازم به ذکر است که بیش از ۷۰ درصد طرحها به صورت گروهی یا تیمی در این رقابت ثبتنام نمودهاند.
از نظر رشته تحصیلی، بیشترین شرکتکنندگان از رشتههای شیمی، مهندسی شیمی وصنایع غذایی هستند که نیمی از کل شرکتکنندگان را شامل میشوند. علاوه بر ثبتنام تیمهای دانشجویی، بیشاز ۳۰ درصد طرحها نیز متعلق به اعضای محترم هیأتهای علمی دانشگاهها و مراکز آموزش عالی سطح کشور است.
هم اکنون با پایان یافتن مهلت ثبتنام، فرآیند ارزیابی طرحهای دریافتی توسط کمیته داوران چهاردهمین چالش نوآوری فناوری نانو آغاز شدهاست. شرکتکنندگان در این چالش میتوانند با ورود به سایت سامانه چالشهای نوآوری و فناوری نانو از آخرین وضعیت طرح خود در صفحه کاربری اختصاصی خود مطلع شوند. لازم به ذکر است که نتایج مربوط به هر طرح صرفا از طریق سامانه قابل مشاهده خواهد بود.
مطابق با برنامهریزی و اعلام قبلی صورت گرفته به منتخبان مرحلهی اول چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغنهای مایع خوراکی» همگام با پیشبرد طرح و ساخت نمونه طی مرحلهی دوم، تا سقف ۵۰ میلیون ریال تسهیلات حمایتی شامل کمک هزیتهی نقدی و اعتبار شبکهی آزمایشگاهی فناوری نانو، اختصاص داده خواهد شد.
برگزیدگان مرحلهی نخست، چندین ماه فرصت خواهند داشت تا یک «نمونهی آزمایشگاهی» مطابق با طرح مفهومی خود ارائه دهند. در پایان این مرحله طرح برگزیده، علاوه بر دریافت جایزهی ۲۰۰ میلیون ریالی و تسهیلات حمایتی ویژه از سوی ستاد توسعهی فناوری نانو برای تجاریسازی طرح خود، فرصت همکاری جهت توسعهی فناوری و تجاری سازی داخلی و خارجی کشور روبهرو خواهد بود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.