۵۴ طرح از سوی شرکتهای دانشبنیان و محققان دانشگاهی برای شرکت در چالش نوآوری «ساخت جوهررسانا یا نیمهرسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی» ارائه شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در مدت ۶۰ روز مهلت ثبتنام برای چالش نوآوری «ساخت جوهررسانا یا نیمهرسانا برای کاربردهای الکترونیک چاپی»، ۵۴ طرح از سوی علاقهمندان در قالب گروههای تحقیقاتی و شرکتهای دانشبنیان به ثبت رسید که نزدیک به نیمی از این تعداد را دانشآموختگان مقطع دکترا و پسادکترا تشکیل میدهند.
مهلت ثبتنام در مرحلهی اول پانزدهمین چالش نوآوری و فناوری نانو از ۸ خردادماه سال جاری آغاز شد و پس از سه هفته تمدید، هفتم مرداد پایان یافت.
دانشجویان و فارغالتحصیلان رشتههای شیمی، نانوفناوری و مهندسی مواد و پلیمر به ترتیب بیشترین تعداد طرح ارسالی را به خود اختصاص دادهاند. همچنین نیمی از طرحها دارای نمونهی اولیهای مرتبط با محصول هدف چالش هستند که از دیگر نکات قابل اشاره در میان طرحهای دریافتی است.
گفتنی است هم اکنون با پایان یافتن مهلت ثبتنام، فرآیند غربال (ارزیابی اولیه غیرحضوری) و پس از آن داوری حضوری طرحها در مرحلهی اول چالش طی روزهای آتی آغاز میشود و در ادامه طرحهای برگزیده به مرحلهی دوم چالش راه خواهند یافت.
مطابق برنامهریزی صورت گرفته و با توجه به فرآیند برگزاری چالش در دو بخش جوهرهای رسانا و نیمهرسانا، در پایان مرحله دوم به برندهی نهایی در هر یک از این دو بخش مبلغ ۱۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی اعطا خواهد شد. علاوه برآن برندگان نهایی چالش با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو فرصت همکاری مشترک با شرکت رویال توسعه پایدار و نیز امکان دریافت تسهیلات تجاریسازی تا سقف ۱۵۰۰ میلیون ریال از مرکز توسعه الکترونیک چاپی را خواهند داشت.
همچنین نفرات دوم تا چهارم چالش در هر یک از بخشهای جوهرهای رسانا و نیمهرسانا امکان دریافت تسهیلات تجاریسازی تا سقف ۱۰۰۰ میلیون ریال به ازای تعریف ماموریتهای صنعتی از طرف مرکز توسعه الکترونیک چاپی را خواهند داشت.
این چالش که از سوی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و با همکاری مرکز الکترونیک چاپی و شرکت رویال توسعه پایدار برگزار میشود، به دنبال توسعه زیرساختهای فناوری الکترونیک چاپی و در گام نخست، «ساخت جوهرهای رسانا و نیمهرسانا مناسب برای چاپگرهای جوهرافشان» با تکیه بر دانش و فناوری شرکتهای خلاق و نوآور، پژوهشگران، مخترعان و فناوران در داخل و خارج کشور است.