مهلت ثبتنام در چالش نوآوری «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D. ۳ در روغنهای مایع خوراکی» تا ۹ مرداد ماه تمدید شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بنابر اعلام دبیرخانه چالشهای نوآوری و فناوری نانو بهمنظور فراهم نمودن فرصت بیشتری برای تکمیل و ارسال طرحها از سوی فناوران و پژوهشگران، مهلت ثبتنام در چهاردهمین چالش نوآوری نانو با عنوان «افزایش پایداری حرارتی ویتامین D۳ در روغنهای مایع خوراکی» تا تاریخ ۹ مرداد ماه سال جاری تمدید شد. از این رو پژوهشگران، فناوران و شرکتهای دانش بنیان علاقمند به شرکت در این چالش نوآوری تا این تاریخ فرصت دارند با مراجعه به پایگاه اینترنتی چالش فرم پیشنویس طرح را دریافت و نسبت به ثبت طرح پیشنهادی خود اقدام نمایند.
چالش نوآوری فوق که از دوازدهم خرداد ماه فرآیند ثبتنام مرحله اول آن آغاز شدهاست، طی دو مرحله برگزار خواهد شد. کلیه علاقمندان میتوانند به طور رایگان در این چالش شرکت نموده و از تسهیلات ۵۰ میلیون ریالی، شامل کمکهزینه نقدی و اعتبار استفاده از خدمات و تجهیزات آزمایشگاهی فناوری نانو برای ساخت نمونه آزمایشگاهی در مرحله اول چالش و جایزه نقدی ۲۰۰ میلیون ریالی برای طرح برگزیده نهایی بهرهمند شوند. همچنین برگزیدگان مرحله دوم چالش برای توسعه فناوری و تجاریسازی آن تا مرحله تولید انبوه، فرصت همکاری با شرکت فریکو را خواهند داشت. علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص جزئیات چالش (نحوه ثبت نام، شرایط ارسال طرح، جوایز و غیره) به پایگاه اینترنتی چالش مراجعه نمایند.