محمدعلی دُرریز دبیر جشنواره شعر طنز سیاسی اجتماعی "دکترسلام" در گفتگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: جشنواره شعر "دکترسلام" که به صورت عمومی در بین مردم برای استعدادیابی شاعران در کشور برگزار شد امسال بر خلاف سال های گذشته به صورت دو مرحله ای به اجرا گذاشته و افراد با استعداد در این مسابقات انتخاب شدند. در این مسابقهغربالگری و داوری اولیه با ایجاد فیلترهایی در نظر گرفته شد. فیلتر اول بر اساس چارچوب اولیه شعر در وزن و قافیه و چارچوب دوم در محور ادب و اخلاق بررسی گردید.
وی افزود: از حدود 120 اثر 13 اثر به مرحله دوم راه پیدا کردند که در مرحله دوم افراد انتخاب شده در حضور داوران به خواندن اشعار خود پرداختند و نمره هایی به نحوه اجرا و اشعار آن ها داده شد. برخی اشعار زیبا داشتند اما در نحوه اجرا ضعیف و برخی اشعار ضعیف و اجرای خوب داشتند لذا بر اساس کیفیت، امتیازهایی به افراد داده و برخی منتخب شدند.
دُرریز با بیان اینکه هدف ما شناسایی استعدادها برای جشن های "دکترسلام" و مراسم های دیگر بود، اضافه کرد: در فراخوان ما محدودیت موضوعی وجود نداشت. موضوع سیاسی، اجتماعی، سیاست داخلی، سیاست خارجی و مشکلات اقتصادی از جمله مسائل مورد بحث در این مسابقه بود.
دبیر جشنواره شعر طنز سیاسی اجتماعی "دکترسلام" در مورد داورهای مسابقات گفت: بیشتر داوری ها در فضای وزن، قافیه و نوع نگارش شعر قرار داشت. افرادی که این خصوصیات را بیشتر رعایت کردند و آشنایی بیشتری با نوع شعر گفتن داشتند امتیاز بیشتر نسبت به سایرین گرفتند.
وی با اشاره به اینکه داوری مرحله اول توسط دبیر جشنواره و مرحله دوم توسط ناصر فیض، محمدرضا طهماسبی و عباس احمدی انجام گرفت، عنوان داشت: نتایج مشخص شده در روز جشن پنج سالگی "دکترسلام" معرفی می شود و از نفرات برتر تقدیر به عمل خواهد آمد.