کد خبر:۷۰۵۱۷۵
رئیس شورای رقابت مطرح کرد

احتمال افزایش مجدد قیمت خودرو‌ها

رئیس شورای رقابت از احتمال افزایش مجدد قیمت خودرو‌ها خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رضا شیوا رئیس شورای رقابت با اشاره به اینکه قیمت‌ها را نباید بی ضابطه افزایش داد، گفت: قرار است هفته آینده در شورای رقابت بحث کنیم و شاید به این جمع بندی برسیم که از بانک مرکزی بخواهیم سبد خودرو‌هایی را که برای آن دستور العمل قیمت ارائه می‌کنیم میزان تغییرات را در این چند ماه اندازه گیری کنیم و با توجه به درصد تغییرات و فرمول‌هایی که داریم به قیمت خودرو‌ها اضافه می‌کنیم و این کار، علمی و منطقی است.

رئیس شورای رقابت با بیان اینکه در شرایط کنونی باید نظارت کامل را بر روی همه موارد داشته باشیم، افزود: میزان افزایش تورم بر هر نوع خودروی تولید داخل را به طور جداگانه از بانک مرکزی استعلام می‌گیریم و متناسب با آن به قیمت خودرو‌ها اضافه می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه وقتی اقتصاد از حالت تعادل خارج می‌شود فرمول‌ها هم با حالت عادی متفاوت است، گفت: در فرمول، تورم بخشی را در نظر می‌گیریم و بهره وری ۲ درصد به نفع مصرف کننده را از آن کسر می‌کنیم و بهبود کیفیت خودرو‌ها را هم در قیمت گذاری در نظر می‌گیریم اگر کیفیت، بهتر شده باشد ۳ درصد اضافه و اگر بهتر نشده باشد ۳ درصد کم می‌کنیم.

رئیس شورای رقابت افزود: خودروسازان تولید خود را کم نکردند، اما تقاضا افزایش یافته است و برخی مردم به عنوان سرمایه گذاری خودرو می‌خرند نه مصرف.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۱
خودرو سازان باید خجالت بکشند . قیمت ،تعدا تولید ،کیفیت و موارد رقابتی با هیچ کالای خودروئی خارجی ندارد . چقدر مردم را سرکیسه میکنند و داد می زنند تولید داخل است انوقت که تحریم اجرائی می شود می گویند قطعات نمی اید . دروغ در این کشور تا کی !!؟
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۸
من الان چهار سال هست میخاهم ماشین بخرم ولی نمیشه
شما نمیدونید چرا
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۷
قیکت را باید بازار تعیین کند نه اینکه دلال ها با ثبت نام سود ببرن
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار