آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۵۸۷۷
رئیس پژوهشگاه ایرانداک:

رقابت برای چهارمین جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر «فاب» آغاز شد

ریس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) گفت: جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر «فاب» برای معرفی و تقدیر از محصولات و طرح‌های برتر حوزه فناوری اطلاعات در کشور داده می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک)، با اعلام آغاز رقابت برای چهارمین جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر «فاب» گفت: جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر (فاب) در همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات و برای معرفی و تقدیر از محصولات و طرح‌های برتر حوزه فناوری اطلاعات در کشور داده می‌شود. این جایزه ملی برای شناسایی و تشویق متخصصان و پژوهشگران و سازمان‌های فناوری اطلاعات در ارائه دستاوردهای فناورانه و نوآورانه خود در یکی از بزرگ‌ترین همایش‌های این حوزه طراحی ‌شده است و تنها جایزه ملی بر پایه کاربست دستاوردهای فناوری اطلاعات است.دکتر سیروس علیدوستی افزود: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات را در آذر ماه سال جاری برگزار و در این همایش، برگزیدگان چهارمین جایزه ملی فناوری اطلاعات برتر (فاب) را معرفی خواهد کرد.عضو شورای سیاستگذاری ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات، با بیان اینکه برگزاری همایش‌های کاربردی در حوزه کسب‌وکار داده‌محور، در کمک به ارتقا و رشد علمی‌فناورانه دستاوردهای فناوری اطلاعات ضروری است، تاکید کرد: همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات تنها همایش میان‌رشته در حوزه فناوری اطلاعات است که هم نگاه کسب‌وکار به محصولات فناوری اطلاعات دارد و هم نگاه اجتماعی را به این محصولات دنبال می‌کند. این همایش تنها همایشی است که در چارچوب جایزه «فاب» محصولات فناوری اطلاعات را در سه محور فنی، بازار، و اجتماعی ارزیابی و معرفی می کند.علیدوستی گفت: مخاطب این همایش، اندیشمندان حوزه فناوری اطلاعات، شرکت های تولید کننده محصولات فناوری اطلاعات و مدیران و فعالان حوزه فناوری اطلاعات در سازمان ها و مجموعه های مردم‌نهاد هستند. مدیران فناوری اطلاعات از آن رو مخاطب این همایش هستند که از مشتریان جدی شرکت‌ها در خرید و کاربرد این گونه محصولات در سازمان ها در راستای دست‌یابی به دولت الکترونیک به شمار می‌روند.رئیس ایرانداک با اشاره به در پیش بودن ششمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات خاطر نشان ساخت: دبیرخانه همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات آمادگی دارد همه دستاوردها را در حوزه فناوری اطلاعات از جمله محصولات و خدمات نرم‌افزاری، سخت‌افزاری، و ارتباطاتی (شبکه‌ای)؛ استانداردها، معماری‌ها، و روش‌شناسی‌های طراحی و ساخت و توسعة سامانه‌های کاربردی؛ و روش‌ها و استانداردهای آسان‌سازی کاربرد فناوری اطلاعات و اشاعه آنها را که در بستر فرهنگی‌اجتماعی هستند، در کمیته های علمی‌تخصصی ارزیابی و معرفی کند.وی با دعوت از همه مخاطبان و علاقه‌مندان به شرکت در این همایش، افزود: اشخاص حقیقی و حقوقی، سازمان‌ها و شرکت‌های فعال در زمینه فناوری اطلاعات، مجموعه های مردم‌نهاد، و... می‌توانند مستندات و محصولات فناورانه خود را تا 15 مهر ماه 1397 برای داوری و شرکت در جایزه فاب در وبگاه همایش ارائه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار