آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۶۹۳۴

دفاع سران ائتلاف «الفتح» از کمیساریای انتخابات عراق

رئیس ائتلاف الفتح عراق در بازدید از مقر کمیساریای عالی و مستقل انتخابات، از کسانی که این نهاد را به تقلب در انتخابات اخیر متهم کردند، خواست که عذرخواهی کنند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، در پی اظهار نظر دیروز (سه‌شنبه ۲۸ آگوست) «حیدر العبادی» نخست‌وزیر عراق درباره کمیساریای عالی و مستقل انتخابات، امروز «هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» و شیخ «قیس الخزعلی» دبیرکل عصائب اهل الحق به مقر ساختمان این کمیساریا در بغداد رفتند.

العبادی دیروز بر تداوم توقف فعالیت اعضای شورای کمیساریای عالی و مستقل انتخابات و ابطال مصوبات آن تا زمان پایان تحقیقات درباره تقلب‌های صورت گرفته در انتخابات اخیر، تاکید کرد.

به نوشته پایگاه خبری «بغداد الیوم»؛ العامری که در راس یک هیأت از ائتلاف الفتح، امروز به مقر کمیساریای عالی و مستقل انتخابات عراق رفت، با اعضای این کمیساریا اعلام همبستگی کرد و از کسانی که این افراد را به تقلب متهم می‌کنند، خواست تا عذرخواهی کنند.

وی تصریح کرد: ما با کمیساریای عالی و مستقل انتخابات که با یک اقدام گسترده برای بی‌آبرو شدن، مواجه است، اعلام همبستگی می‌کنیم. ما انتظار داشتیم که پس از آنکه کمیته قضایی، از نتایج بازشماری دستی آراء اطلاع یافت و متوجه تطابق بالای این نتایج با نتایج اولیه اعلام شده از سوی کمیساریا شد تا جایی که اختلاف موجود میان دو نتیجه از یک درصد هم تجاوز نمی‌کند، از کمیساریا عذرخواهی شود.

از سوی دیگر دبیرکل عصائب اهل الحق از گروه‌های عضو ائتلاف الفتح نیز اظهار داشت که با وجود اتهامات موجود علیه کمیساریای عالی و مستقل انتخابات، به چند دلیل، الفتح تصمیم گرفت که از این کمیساریا حمایت کند.

وی افزود که کمیساریای عالی و مستقل انتخابات در این دور از انتخابات کشور، چهار ویژگی مهم را کسب کرد که عبارت بود از: سرعت در اعلام نتایج، عدم امکان شخصیت‌های بانفوذ سیاسی برای تاثیرگذاری در تصمیم کمیساریا و در نتیجه تحقق عدالت، استفاده از دستگاه شمارش آراء الکترونیکی برای نخستین‌بار و تغییر حاصله در چهره‌های نمایندگان دور جدید پارلمان.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار