رئیس دانشکده کارافرینی با اشاره به اهمیت توسعه اقتصادی گفت: گسترش کارافرینی مستلزم داشتن محیط کسب و کار مناسب است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو محمدرضا زالی رئیس دانشکده کارافرینی دانشگاه تهران در چهارمین کنفرانس بین المللی کارافرینی با تاکید بر محیط کسب و کار که هم اکنون در حال برگزاری است گفت: امروزه توسعه کارافرینی به عنوان یک راهبرد ملی برای دستیابی به موفقیت اقتصادی، رفاه اجتماعی، توسعه فرهنگ، فرصت شناسی و ارزش افرینی در کشورهای پیشرفته و در حال توسعه زبانزد است.
وی ادامه داد: کارافرینی زمینه لازم را برای ایجاد مزیتهای رقابتی و استفاده بهینه از مزیتهای نسبی فراهم میکند و به همراه آن دستیابی به رشد اقتصادی بالا و با ثبات و حل معضل بیکاری و در نهایت راه را به سوی توسعه اقتصادی میگشاید.
زالی با بیان اینکه یکی از اهداف دولتها ایجاد و انتقال اقتصاد دانش محور از مراکز علمی و پژوهشی و سازمانها به درون کسب و کارها است گفت: استراتژی اصلی کنفرانس رویکرد علمی اجرایی نیست بلکه رویکرد اجرایی علمی است برهمین اساس سعی شده تا از توانمندیها و قابلیتهای بخش خصوصی برای نتایج کاربردی بهتری در راستای بهبود محیط کسب و کار استفاده شود. رئیس دانشکده کارافرینی دانشگاه تهران پیام اصلی کنفرانس را بهره گیری از توانمندی بخش خصوصی کشور اعلام کرد و اظهار داشت: نظر به نقش راهبردی توسعه کارافرینی در کشور و لزوم داشتن محیط کسب و کار مناسب به ویژه در شرایط نامطلوب تحریمهای بین المللی دانشکده کارافرینی دانشگاه تهران با همکاری دانشگاههای معتبرملی و بین المللی این کنفرانس را برگزار میکند.
وی گفت: وزارتخانهها و دستگاههای مرتبط کشور از جمله نهاد ریاست جمهوری، سازمان پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و ... در برگزاری هر چه بهتر این کنفرانس ما را همیاری میکنند تا این کنفرانس فرصت بی ماندنی برای محققان، متخصصان به منظور تبادل دیدگاهها و تجارب باشد.