کد خبر:۷۰۸۶۲۴

وزیر بهداشت: رأی دادید، باید تحمل کنیم، فعلأ مدیریت همین است روح و روان همدیگر را آزار ندهیم!

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: فعلأ مدیریت همین است، شما مردم رأی داده‌اید، رئیس جمهور و مجلس انتخاب کردید و آنان نیز وزیر و مدیر انتخاب کردند، پس بی خود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حسن قاضی‌زاده هاشمی پیش از ظهر امروز در مراسم افتتاح اورژانس هوایی و دانشکده پرستاری و مامایی در پردیس دانشکده پزشکی نیشابور گفت: امروز یکی از مراکز مدرن و مجهز پرستاری در نیشابور به همراه اورژانس هوایی راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: ارتقای دانشکده به دانشگاه تنها به تغییر اسم نیست و باید بیمارستان و تجهیزات لازم را داشته باشد، طبیعی است بدون بیمارستان، دانشجویان پزشکی فقط می‌توانند دو سال اول آموزش ببینند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطر نشان کرد: نیشابور استعداد بسیار بالاتری از دیگر شهر‌های استان خراسان رضوی دارد و تمدن ایران و اسلام با این منطقه گره خورده است.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به اینکه پردیس دانشکده باید تکمیل شود، افزود: دولت، نه از باب غفلت بلکه از باب واقعیت مشکلات و تنگنا‌های خاص و زیادی دارد، فعلأ مدیریت همین و وضعیت همین است، شما مردم رأی داده‌اید، رئیس جمهور و مجلس انتخاب کردید و آنان نیز وزیر و مدیر انتخاب کردند، پس بی خود اعصاب، روح و روان همدیگر را آزار ندهیم، فعلأ همین هستیم و باید درست مدیریت کنیم.

وی اضافه کرد: باید در سیاست داخلی، سیاست خارجی، فضای فرهنگی و مسائل اخلاقی تجدید نظر کنیم، تجدید نظر‌های جدی که نیاز است تا بتوانیم مسیر سعادت و پیشرفت را با مقاومت و ایستادگی بر آرمان‌ها دنبال کنیم، به قانون احترام بگذاریم و اخلاق‌مدار باشیم که در ایران بسیاری قانون گریز هستند و فرقی بین مسئولین و مردم نیست.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: واقعیت‌ها با اصل جمهوری اسلامی فاصله زیادی دارد، با اسم و عنوان چیزی نه اسلامی می‌شود و نه تحول ایجاد می‌شود، دانشگاه خوب است، آزاد خوب است و اسلام هم خوب، ولی وقتی ترکیب می‌شوند، چیزی دیگری به وجود می‌آید.

وی تأکید کرد: مردم گرفتاری‌های زیادی دارند، به دنبال دارو و تجهیزات هستند و باید این مشکلات را رفع کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۶
همین مردمی که رأی دادند میتوانند با اعتراض همان وزیر را به مجلس بکشانند و از کار برکنار کنند ی قاضی زاده هاشمی، جلوی ضرر را از هرکجا که بگیریم سود کرده ایم
بهتر است دولتی ها با برخی سیاست های اشتباهشان مردم را آزار ندهند بهتر است قدرت مردم را دست کم نگیرید امام (ره)با توکل بخدا و با پشتوانه همین ملت شاه قلدر را از ایران فراری داد و بنی صدر ها را برکنار کرد بنی صدر را هم مردم انتخاب کرده بودند روزی درود بر بنی صدر گفتند اما وقتی خلاف منافع کشور رفتار کرد مرگ بر بنی صدر گفتند
نارضایتی همین مردم باعث شد طرفداران دولت در مجلس هم از پاسخ های ی روحانی قانع نشوند
ی هاشمی روی اعصاب مردم راه بروید روی اعصابتان راه میروند پس اینطوری با مردم سخن نگو که چون خوتان انتخاب کرده اید باید تحمل کنید

خطاب به رهبری معظم انقلاب عرض میکنیم آقاجان هنوز یکروز از سخنانتان در جمع خبرگان نمیگذرد ببینید وزیر مملکت با مردم چگونه سخن میگوید
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار