به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین تودشکی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در کنفرانس شیمی - صنعت با رویکرد پساب و پسماند که ظهر امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد گفت: ما در دانشگاه امیرکبیر نسبت به سالهای قبل برداشتهای متفاوتی در حوزههای فناوری داریم، حرکت به سوی مرزهای دانش جهت حل معضلات کشور از جمله رویکردهای ما در این حوزه است.
وی در ادامه گفت: در حال حاضر فاصله زیادی میان دانشگاه و بخش صنعت وجود دارد، در حالیکه در دنیا ارتباط دانشمندان با صاحبنظران بخشهای صنعتی بسیار است.
تودشکی همچنین افزود: اگر توان حل معضلات بخشهای صنعتی را نداریم، به این علت است که تعاملات صحیحی مبتنی بر مدلهای موجود در دنیا ایجاد نشده است.
وی با اشاره به چالشهای زیست محیطی تصریح کرد: ما برای رساندن فناوریها به سطح فناوری سه و چهار، ثبت پتنت و توسعه تجاریسازی آماده همکاری هستیم و زیرساختهای پژوهشی در معاونت پژوهشی دانشگاه ایجاد شده است.
تودشکی در خصوص فعال شدن ۱۲۳ تیم فناور و شرکت دانشبنیان در دانشگاه گفت: فعالیت بسیاری از شرکتهای دانش بنیان مرتبط با بخشهای تحقیق و توسعه با شرکتهای دیگر است و ۱۲۳ تیم فناور و شرکت دانش بنیان در دانشگاهها وجود دارد.
وی درخصوص زیرساختهای قانونی کشور عنوان کرد: در تبصره ۹ بند «ط» برنامه بودجه سال جاری ۴۰ درصد اعتبارات شرکتهای پر سود دولتی برای اجرای طرحها با مشارکت دانشگاهها اختصاص دارد.
معاون پژوهشی دانشگاه امیرکبیر در خصوص نقش علوم پایه در همکاری با بخشهای صنعتی، گفت: در حال حاضر بخشهای تحقیق و توسعه دو بانک بزرگ کشور در دانشکده ریاضیات این دانشگاه تاسیس شده است.