به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ پس از کش و قوسهای فراوان و اعلام آمادگی خوانندگان سنتی و پاپ برای اجرای کنسرت خیابانی، این «محمد معتمدی» که بدون جاروجنجال و موجسواری روی این موضوع، نخستین کنسرت رایگان را با همراهی ارکستر سازهای ملی روز پنجشنبه 8 شهریور در بوستان آب و آتش اجرا کرد و بیش از ۱۰ هزار مخاطب از آن بهرهمند شدند.
این اجرا با تحسین افراد و گروههای مختلف همراه بود و بازخوردهای مثبتی داشت تا اینکه روز گذشته معتمدی با انتشار پستی در صفحه شخصی خود نوشت: شاید اگر روزى عنوان شود طى یک سال اخیر چه افراد و جریانهایى موافق این کنسرت بودند و براى اجرا شدنش تلاش و رایزنى کردند و چه افراد و جریانهایى سعى در کارشکنى و سنگاندازى داشتهاند، براى اکثر مردم باورکردنى نباشد.
وی در بخش دیگری از یادداشت خود ضمن ابراز رضایت از خوشحالی و شادمانی مردمی پس از اجرای کنسرت تصریح کرد: از همه ممنونم، حتى پلیس محترم اماکن که اخیراً بنده را ممنوعالکار کردند. بخاطر اینکه مجوز بنده فقط براى پلىبک صادر شده بود ولى ما با ارکستر و نوازندگان خانم و آقا روى صحنه رفتیم. من نیز این موضوع را شنبه گذشته متوجه شدم وقتى از سوى مدیرعامل محترم برج میلاد تهران از رفتن روى صحنه منع شدم و این ممنوعیت به بنده ابلاغ شد.
معتمدی در خاطرنشان کرد: البته اقرار مىکنم که سه ساعت مانده به آغاز کنسرت خیابانى در پارک آب و آتش، این موضوع که ارکستر نباید روى استیج بیاید و فقط اجازه پلىبک دارم به صورت تلفنى و قویاً به بنده گوشزد شد. ولى بنده اهمیتى ندادم حتى نگذاشتم رهبر ارکستر و اعضاى محترم گروه بویی ببرند. این کنسرت بخاطر شرایط خاص جامعه و مردم باید اجرا مىشد و بنده حاضرم تاوانش را به تنهایى بپردازم.
پس از گلایههای معتمدی، رئیس پلیس امنیت تهران بزرگ تأکید کرد ممنوعیت کاری وی صحت ندارد و هیچ دستوری مبنی بر آن صادر نشده است. پلیس صرفاً برای هماهنگیهای لازم قبل از اجرای کنسرت در پارک آب و آتش، نکاتی را به شهرداری گوشزد کرده است.
علی ترابی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت ارشاد هم بر سخنان پلیس صحه گذاشت و تأکید کرد پلیس نظارت بر اماکن عمومی فقط در حوزه شرایط انتظامی و امنیتی سالنها ورود میکند، نه خود هنرمندان. ضمن اینکه صدور مجوز کنسرتها با دفتر موسیقی است و این دفتر هماهنگیهای لازم را با اماکن و سایر نهادهای ذی صلاح انجام میدهد.
پایانبخش واکنشها به این موضوع توئیت وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بود که نوشت: «همکاران معاونت هنری پیگیری کردند، ظاهرا سوءتفاهمی پیش آمده. آقای معتمدی هم پست اینستاگرام خود را حذف کردند. با تشکر ویژه از آقای معتمدی و تمامی دوستانی که موضوع را طرح و پیگیری کردند.»
به نظر میرسد پیش از خبری کردن موارد اینچنینی آن هم از طریق صفحات فضای مجازی، سلبریتیها میتوانند صحت و سقم آن را از مراجع رسمی جویا شوند و از حواشی دوری کنند.